Propunere nastrusnica in Parlament: Sa renuntam la banii de hartie
Constantin Popa / stiri Constantin Popa
Un senator PP-DD sustine ca a gasit cea mai eficienta solutie pentru combaterea evaziunii fiscale. Constantin Popa vede o Romanie in care toate tranzactiile, indiferent de natura lor, s-ar face cu ajutorul cardului. Senatorul de Buzau ar vrea sa ii oblige chiar si pe vanzatorii din piete sa renunte la banii de hartie si sa faca tranzactii comerciale prin carduri, scrie Evenimentul Zilei. Tara in care oamenii strazii nu mai accepta bani cash, ci doar plata cu cardul "Este atat de simplu sa reducem evaziunea fiscala sau spaga. Banca urmareste absolut toate tranzactiile pe care le face omul sau firma cu banii si stie unde se duc sau pe ce se duc. Nu se va putea da spaga, caci esti urmarit la leut, iar autoritatile te vor intreba ce ai facut cu banii. Cred ca nu este o problema ca fiecare vanzator, ma refer la magazine, dar si la cei care vand, sa zic, in piata, sa aiba un aparat de citit carduri. E cat un telefon mobil", spune ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Constantin Popa, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Constantin Popa
Constantin Popa
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Constantin Popa, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.