Traian Basescu: Unul dintre cei mai mari manageri ai Romaniei

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 07:18
3908 citiri
Traian Basescu: Unul dintre cei mai mari manageri ai Romaniei

Constantin Stroe a murit, sambata, dupa ce la sfarsitul lunii noiembrie a suferit un accident vascular cerebral.

Multe persoane au transmis condoleante pentru cel care a nu a renuntat cand fabrica Dacia trecea prin momente dificile si a salvat-o.

Fostul presedinte Traian Basescu il considera pe Constantin Stroe unul dintre cei mai mari manageri pe care i-a avut tara noastra. "Daca toti managerii ar fi facut ce a facut Constantin Stroe, foarte probabil astazi aveam o industrie mult mai puternica", a spus Basescu pentru Adevarul.

Si conducerea grupului Renault a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea lui Stroe. "Presedintele - director general Automobile Dacia, Yves Caracatzanis,comitetul de management al Grupului Renault Romania si intreg colectivul companiei isi exprima regretul profund in fata pierderii celui care, timp de 48 de ani, a scris istoria automobilului romanesc. Constantin Stroe este omul a carui viata se confunda cu marca Dacia si intreaga industrie auto din Romania", a transmis Renault intr-un comunicat.

Un mesaj de condoleante a venit si de la conducerea Consiliului Judetean (CJ) Arges. "A fost pe tot parcursul vietii un exemplu demn de urmat pentru toti colaboratorii si nu numai.

Doctor in stiinte tehnice, decorat de catre statul roman cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavalersidecorat de catre statul francez cu distinctia Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Constantin Stroe a fost cel care a dus marca Dacia la stadiul de perfectiune si a facut ca numele judetului Arges sa fie rostit cu respect in intreaga lume", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Constantin Stroe a murit sambata, la 74 de ani. El a suferit un accident vascular cerebral pe 27 noiembrie, iar a doua zi a fost operat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Constantin Stroe murit, #Constantin Stroe manager Dacia , #murit