Cum ar fi pornit incendiul în care au murit 3 copii. Focul a ars mocnit, până când mama s-a trezit în camera plină de fum

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 16:11
2614 citiri
Cum ar fi pornit incendiul în care au murit 3 copii. Focul a ars mocnit, până când mama s-a trezit în camera plină de fum
Mama copiilor dusă la audieri FOTO captură video Observatornews.ro

Autoritățile anchetează împrejurările în care cei trei copii care trăiau într-o casă din sectorul 5 al Capitalei au murit în patul în care dormeau. În camera cei trei fraţi în vârtstă de 2, 3 şi 6 ani a izbucnit un incendiu la primele ore ale dimineţii.

Mama copiilor a încercat să stingă singură focul, până la sosirea pompierilor. Salvatorii nu au mai reușit să-i resusciteze pe cei mici.

Mama, aflată în stare de şoc, a fost dusă la audieri.

De la ce ar fi pornit incendiul

Unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă și ar fi dat foc unui obiect care a ars mocnit peste noapte, până la ora cinci dimineața, când mama s-a trezit speriată în camera înconjură de fum, potrivit unor surse citate de Observatornews.ro.

Cei trei copii s-au intoxicat cu fum. Trupurile neînsuflțite au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală.

Mama a fost dusă la Poliția Capitalei pentru audieri.

Potrivit vecinilor, familia era una liniștită, iar tatăl este plecat la muncă în Germania. Urmează să ajungă în țară pentru a ridica trupurile copiilor.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la locuinţa din Sectorul 5 al Capitalei în jurul orei 5.35 dimineaţa. La sosirea echipajului, incendiul era deja stins, iar aceştia au constatat că se manifestase la un pat.

La faţa locului au acţionat 4 ambulanţe SMURD, 3 autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

#copii morti incendiu, #Bucuresti, #cauze, #foc mocnit, #camera, #fum , #incendiu