Mama celor 3 copii care au murit în incendiul din Capitală, audiată de polițiști. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 13:56
2299 citiri
Mama celor 3 copii care au murit în incendiul din Capitală, audiată de polițiști. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
Casa în care locuiau cei 3 copii împreună cu mama lor FOTO captură video

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii care au decedat marţi dimineaţa, 31 ianuarie, după ce patul în care se aflau a fost cuprins de flăcările unui incendiu produs la o locuinţă din Sectorul 5.

"În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, şi sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar este audiată, la această oră, mama copiilor decedaţi.

"La data 31 ianuarie, în jurul orei 5,37, poliţiştii DGPMB - Secţia 19 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă, din Sectorul 5, ar fi izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile.

După lichidarea incendiului, trei minori, cu vârste de 2, 3 şi 6 ani, au fost declaraţi decedaţi.

Trupurile neînsufleţite urmează a fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

#copii morti incendiu, #Bucuresti, #mama, #audieri, #dosar penal, #ucidere din culpa , #incendiu