O mamă și-a omorât copiii de 7 și 9 ani, după care s-a sinucis. Detalii șocante din anchetă

Vineri, 24 Martie 2023, ora 18:23
5238 citiri
O mamă și-a omorât copiii de 7 și 9 ani, după care s-a sinucis. Detalii șocante din anchetă
Oamenii legii au precizat că nu este cercetat niciun suspect FOTO Unsplash

Doi frați, de 7 și 9 ani, au fost găsiți morți într-un dormitor de la etajul casei în care locuiau, în Londra. Într-o altă încăpere a fost descoperit și trupul mamei lor.

Cadavrele celor trei au fost găsite pe 9 martie, când poliția a fost chemată la fața locului, la ora 23:50, mai multe detalii din anchetă fiind făcute publice vineri.

Potrivit polițiștilor, femeia de 47 de ani, Nadja De Jager, a murit prin spânzurare. Acest lucru îi face pe anchetatori să creadă că și-a ucis copiii, apoi și-a pus capăt zilelor.

Cei doi copii, Maximus și Alexander, în vârstă de 7, respectiv 9 ani, au fost sugrumați până la moarte.

”Maximus se afla în pat, în timp ce Alexander era întins pe podea, lângă pat”, a declarat, în fața instanței, inspectorul Ollie Stride. El a mai spus că trupurile neînsuflețite au fost identificate de tatăl băieților, potrivit Știrile PROTV.

Oamenii legii au precizat că în acest caz nu este cercetat niciun suspect.

Reprezentanții școlii Belvedere, unde învățau cei doi copii, au declarat că aceștia erau ”cu adevărat minunați, iubitori și grijulii”.

”Amândoi au fost elevi model și era clar că fiecare era cel mai bun prieten al celuilalt. Ne va fi dor de ei. Ei vor fi pentru totdeauna în inimile noastre”, au precizat reprezentanții școlii.

#copii ucisi mama, #sinucidere, #Londra , #Marea Britanie