Este normal să faci baie cu copilul? Bradley Cooper a mărturisit că "întotdeauna" făcea duș cu tatăl său

Duminica, 10 Martie 2024, ora 15:39
28799 citiri
Este normal să faci baie cu copilul? Bradley Cooper a mărturisit că "întotdeauna" făcea duș cu tatăl său
Bradley Cooper invitat la o emisiune FOTO captură YouTube

Bradley Cooper a vorbit recent despre obiceiurile sale din copilărie, afirmând că "întotdeauna" făcea duș cu tatăl său.

Starul filmului "Maestro", în vârstă de 49 de ani acum, a făcut această mărturisire la sfârșitul lunii trecute.

Ca rezultat, Cooper nu se îngrijorează acum să fie în baie în același timp cu fiica sa, Lea, în vârstă de 6 ani.

"Vorbim când eu sunt pe toaletă, ea e în cadă; asta e cam modul obișnuit", a spus starul în timpul unei interviu la podcastul "Armchair Expert" al lui Dax Shepherd.

Acum, un psiholog pediatric a oferit o perspectivă cu privire la faptul dacă părinții ar trebui să facă duș cu copiii lor, după ce unii critici au catalogat aceasta drept "dezgustător".

Dr. Wendy Lane, care lucrează la Spitalul pentru Copii al Universității din Maryland, a afirmat că poate fi benefic ca copiii să facă duș împreună cu părinții în primii ani ai vieții lor, dar această practică ar trebui să se oprească în jurul vârstei de 5 ani.

"Poate fi o modalitate de a învăța numele corecte ale părților corpului, de a explica diferențele fizice dintre sexe, de a explica cum corpul se schimbă pe măsură ce crește, și de a învăța copiii despre limitele personale", a declarat Lane pentru Today.

"Este important să le spunem copiilor că propriile corpuri le aparțin", a adăugat ea.

Cu toate acestea, ea a subliniat că "nimeni nu ar trebui să atingă părțile lor intime, cu excepția situațiilor în care este necesară asistență la toaletă sau la baie."

Lane a mai precizat că dușul cu un copil ar trebui să se "oprească întotdeauna" atunci când copilul nu mai dorește să o facă, ceea ce se întâmplă în mod obișnuit între vârstele de 3 și 5 ani.

Shepherd i-a spus lui Cooper în cadrul podcastului că nici el nu beneficiază de prea multă intimitate în baie din partea copiilor săi.

Shepherd a spus că fiicele sale, Lincoln, în vârstă de 10 ani, și Delta, în vârstă de 9 ani, intră regulat în baie pentru a discuta, iar Cooper s-a identificat și el cu această situație.

„Camera mea, cada, toaleta și patul sunt toate în aceeași cameră,” a explicat Cooper.

"Este 24/7, băiete," a adăugat el referitor la lipsa sa de intimitate nederanjată. "Nu există uși... Scările duc în sus și totul este pe un singur nivel."

Tatăl lui Cooper, Charles, a murit în 2011 la vârsta de 71 de ani, scrie nypost.com.

Quarterly Report - Editia 4

Emma Răducanu, despre tatăl român: ”M-a forțat, nu mi-a plăcut”. Tenismena n-a fost lăsată să aibă iubiți
Emma Răducanu, despre tatăl român: ”M-a forțat, nu mi-a plăcut”. Tenismena n-a fost lăsată să aibă iubiți
Tenismena Emma Răducanu (21 de ani, 212 WTA), jucătoarea cu mamă din China și tată român, a relatat încă o dată cum a decurs relația sa cu părinții în copilărie. ”La început,...
Diferența dintre „homeschooling” și „școala de acasă”. Cum s-a ajuns la prima condamnare pentru retragerea de la școala de stat
Diferența dintre „homeschooling” și „școala de acasă”. Cum s-a ajuns la prima condamnare pentru retragerea de la școala de stat
Doi părinți au fost condamnați definitiv de instanțele române, deoarece și-au retras cei patru copii de la școală pentru a face cu ei „homeschooling” (n.r. școală acasă, formă de...
#copii, #parinti, #baie, #impreuna, #Bradley Cooper, #dus, #Tata , #stiri vedete