Cadavrul unui copil mort de o lună, găsit în cușca unui câine, în Sighetu Marmației. Tatăl l-ar fi ascuns ca să ia în continuare alocația

Marti, 24 Mai 2022, ora 09:20
4583 citiri
Cadavrul unui copil mort de o lună, găsit în cușca unui câine, în Sighetu Marmației. Tatăl l-ar fi ascuns ca să ia în continuare alocația
În zonă au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe FOTO ebihoreanul.ro

Un copil de 14 ani a murit în condiții suspecte în urmă cu aproape o lună, la Sighetu Marmației.

Luni seară, 23 mai, într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, unul dintre vecini a mers la casa băiatului și i-a cerut tatăl lui să îl vadă, dorind să se asigure că este sănătos, însă tatăl copilului a refuzat categoric.

”Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament.

I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort.

Eu nu cred că l-ar omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, a declarat bărbatul care a sunat la 112 pentru site-ul vasiledale.ro.

Vecinul acesta a sunat la 112 și mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au descoperit într-un sac menajer trupul băiatului de 12 ani ascuns în cușca câinelui.

Tatăl copilului, dar și concubina acestuia au fost ridicați și duși la audieri.

În zonă au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe.

Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Nu se știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu aproape o lună. Tatăl acestuia i-ar fi ascuns moartea pentru a putea încasa alocația și pensia pe care o primea pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#copil mort, #cadavru, #ascuns, #cusca, #caine, #Tata, #alocatie , #politie
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
3423 citiri.condoleante