Copil de 2 ani mort în urma unei supradoze de droguri. În corpul băiețelului au fost depistate urme de hașiș, heroină și cocaină

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 16:50
3012 citiri
Copil de 2 ani mort în urma unei supradoze de droguri. În corpul băiețelului au fost depistate urme de hașiș, heroină și cocaină
Polițiștii suspectează că băiețelul a găsit drogurile în casă și le-a ingerat FOTO Unsplash

Nicolo Feltrin, un băiețel de 2 ani din provincia italiană Veneto, a murit în urma unei supradoze de hașiș. În corpul lui au mai fost depistate și urme de heroină și cocaină.

Tragedia a avut loc pe 28 iulie, însă rezultatul testelor toxicologice a fost anunțat acum.

Tatăl copilului, Diego Feltrin, în vârstă de 43 de ani, a fost pus sub acuzare pentru omor din culpă, relatază La Stampa.

Detalii din anchetă

În ziua respectivă, copilul a rămas în grija tatălui, mama sa aflându-se la serviciu.

Anchetatorii au stabilit încă de la început că băiețelul era intoxicat cu droguri, însă nu s-a știut până acum dacă acestea i-au provocat moartea.

Inițial, tatăl a fost chemat de carabinieri pentru un test al firului de păr, pentru a face legătura între drogul găsit la copil și substanțele pe care le-ar fi consumat acesta. Bărbatul s-a prezentat însă la laborator tuns chel. În plus, mama copilului a refuzat să meargă să facă teste, motivând că nu are calitatea de suspect, decizie care a ridicat suspiciuni.

Copilul a fost dus la spital în jurul prânzului, după ce adormise și nu s-a mai trezit. Avea ritmul cardiac foarte scăzut, iar seara a decedat. Tatăl său le-a declarat atunci carabinierilor chemați de medici că micuțul ”a ingerat o substanță ciudată în parcul de lângă casă”, în timpul plimbării de prânz. În urma cercetărilor făcute în parc, criminaliștii nu au descoperit însă nimic suspect.

Ulterior, în timpul perchezițiilor făcute la locuința familiei, au găsit hașiș. Urme din acest drog au fost descoperite și într-o cană aflată pe noptiera de lângă patul copilului.

Deocamdată, se supectează că băiețelul a găsit drogurile în casă și le-a ingerat. Ancheta în acest caz este în curs, potrivit Digi24.

Comunitatea din Premariacco, unde au murit înecați tinerii români, va ridica un monument în memoria lor: „Să amintească tuturor semnificația acelei îmbrățișări”
Comunitatea din Premariacco, unde au murit înecați tinerii români, va ridica un monument în memoria lor: „Să amintească tuturor semnificația acelei îmbrățișări”
Comunitatea din orașul italian Premariacco, locul în care trei tineri români și-au pierdut viața, înecați în apele unui râu, va ridica o statuie în memoria acestora. Primarul...
Zi de doliu în Italia pentru Cristian, tânărul român luat de viitură. Trupul său a fost găsit
Zi de doliu în Italia pentru Cristian, tânărul român luat de viitură. Trupul său a fost găsit
Primarul localităţii Premariacco, Michele De Sabata, a declara luni, 24 iunie, zi de doliu local, după ce trupul neînsufleţit al lui Cristian Molnar a fost găsit la 24 de zile de la tragedia...
#copil mort, #supradoza droguri, #Italia , #Italia
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
195 citiri.cordoglio
  1. Descoperire pentru milioane de oameni privind durerile de spate: Scapi de afecțiune cu o metodă de 30 de minute VIDEO
  2. Putin se află pe marginea prăpastiei: Rebelii ruși pregătesc o mișcare ”decisivă” pentru a doborî Kremlinul
  3. Concentrat asupra Ucrainei, Putin pierde controlul în sudul Rusiei
  4. Sabotori ruși au incendiat o fabrică din Berlin. NATO are probe
  5. Zelenski, o nouă demitere la vârful armatei ucrainene. Generalul care a fost acuzat de incompetență
  6. Soția bărbatului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu amenință că va merge la CEDO după decizia instanței: „Nu mă las bătută. Mai bine mor”
  7. Cine este omul care a pregătit terenul pentru o Germanie extremistă
  8. Donație importantă a omului de afaceri ucrainean Rinat Ahmetov pentru temuta agenție de informații a armatei ucrainene
  9. Rusia prezintă un robot anti-dronă ce poartă numele unui personaj Disney. Dotările de care dispune VIDEO
  10. SUA se arată „șocată” de înregistrarea video cu un palestinian rănit legat pe un jeep militar israelian