Copilul omorât pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis era fotbalist. Mesajul transmis de FRF

Vineri, 23 Decembrie 2022, ora 13:03
2680 citiri
Copilul omorât pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis era fotbalist. Mesajul transmis de FRF
Un copil a murit în Petroșani FOTO Amator

Federaţia Română de Fotbal regretă decesul lui Cosmin Popan, un copil de 11 ani legitimat la clubul Jiul Petroşani, care a decedat ca urmare a unui accident rutier produs miercuri seară.

"Federaţia Română de Fotbal a aflat cu tristeţe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroşani, în judeţul Hunedoara, unde au fost implicaţi 7 tineri fotbalişti. Cosmin Popan, un copil de 11 ani legitimat la clubul Jiul Petroşani, a decedat ca urmare a unui accident rutier.

Alţi şase copii au fost implicaţi, iar trei dintre aceştia se află internaţi în stare gravă la Timişoara, unde au fost transportaţi pentru a primi îngrijiri medicale. Copiii au fost loviţi de o maşină pe când traversau regulamentar pe o trecere de pietoni în apropierea stadionului "Petre Libardi". FRF regretă dispariţia lui Cosmin Popan, transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor şi cele mai bune gânduri merg către ceilalţi copii implicaţi în accident, cu speranţa că aceştia se vor face bine!", se arată în mesajul forului de la Casa Fotbalului.

Şoferul în vârstă de 19 ani care miercuri seară a lovit pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani, şase copii, unul dintre ei a decedat joi, iar alţi cinci sunt încă în spital, unul în stare gravă, intubat la ATI, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În momentul accidentului, tânărul nu avea permis de conducere şi consumase alcool, iar după accident a fugit de la faţa locului.

Tânărul de 19 ani a fost joi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, iar aceştia au decis arestarea lui pentru o perioadă de 30 de zile. Este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentlui, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copil mort, #accident Petrosani, #FRF , #stiri fotbal