Copil de 8 ani, mort după ce mama sa vitregă l-a închis într-un garaj, la minus 20 de grade. Câți ani de închisoare riscă femeia

Luni, 13 Martie 2023, ora 21:22
2559 citiri
Copil de 8 ani, mort după ce mama sa vitregă l-a închis într-un garaj, la minus 20 de grade. Câți ani de închisoare riscă femeia
Mama vitregă a copilului riscă 25 de ani de închisoare FOTO Pixabay

O femeie din SUA, mamă vitregă a unui băiețel de 8 ani, a fost găsită vinovată de crimă după ce l-a obligat să doarmă în garaj, la temperaturi de -20 de grade.

Femeia l-a închis pe micuţ în timpul nopţii în garajul casei din Long Island, alături de fratele său.

Potrivit menajerei, Thomas, băiețelul de opt ani, și fratele lui mai mare, Anthony, au petrecut 16 ore în garaj fără căldură, drept pedeapsă pentru că au urinat în pat.

Potrivit autopsiei, copilul a murit după ce a intrat în hipotermie.

Femeia a fost declarată vinovată de crimă de gradul doi și patru acuzații de neglijență asupra minorului. Condamnarea ei vine la patru luni distanţă după ce tatăl băiatului şi fostul ei logodnic, Michael Valva, a fost găsit vinovat pentru exact aceleaşi acuzaţii. Michael fost condamnat la aproape 25 de ani de închisoare, potrivit Antena3.

Angela Pollina este aşteptată în instanţă pe 11 aprilie şi riscă 25 de ani de închisoare potrivit biroului procurorului districtual. Avocatul său a refuzat să dea alte declaraţii.

#copil mort, #hipotermie, #copil inchis garaj, #mama vitrega, #SUA, #crima , #SUA