UPDATE Copil atacat de câine pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Băiatul a ajuns la spital

Vineri, 24 Martie 2023, ora 16:06
3582 citiri
UPDATE Copil atacat de câine pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Băiatul a ajuns la spital
Câine maidanez FOTO Unsplash

Un copil a fost atacat de un câine în Sectorul 1 al Capitalei vineri, 24 martie. Minorul era însoțit, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical.

UPDATE 16.50

Băiatul care a suferit mai multe muşcături de câine pe o stradă din Sectorul 1 este în stare stabilă şi nu are viaţa în pericol, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru.

"Băiatul în vârstă de 9 ani a suferit mai multe muşcături de câine la nivelul capului - scalp (nu are muşcături pe faţă), al trunchiului şi membrelor. Muşcăturile au fost produse de un câine de curte al unei vecine. Copilul este în stare stabilă. Nu are viaţa în pericol", a afirmat medicul.

Potrivit Ralucăi Alexandru, copilul va rămâne internat pentru tratament în Secţia de chirurgie plastică.

Știrea inițială

Potrivit unor surse, victima este un băiat de 9 ani, iar incidentul a avut loc în complexul rezidențial Sisești din nord-vestul Bucureștiului. Băiatul are răni la cap și torace și a fost transportat la Spitalul de copii „Grigore Alexandru”. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs în momentul în care copilulu se îndrepta, împreună cu bona, către școală. Concret, dintr-o curte a ieșit un câine ciobănesc care l-a atacat pe copil.

”La data de 24 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce un minor, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

#copil muscat caine, #Bucuresti, #sector 1 , #eveniment