”Aventura” unui copil de 5 ani care a plecat singur din curtea unei grădinițe private. A mers doi kilometri pe jos pe marginea DN1

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 11:30
5767 citiri
”Aventura” unui copil de 5 ani care a plecat singur din curtea unei grădinițe private. A mers doi kilometri pe jos pe marginea DN1
Copil plecat singur de la grădiniță FOTO: Observatorul Prahovean

Un copil de cinci ani, care a plecat singur de la o grădiniță din Ploiești, a fost găsit în curtea unei firme din Tătărani. Micuțul a mers kilometri buni pe jos, sperând că va ajunge acasă.

Potrivit unor surse citate de Actualitatea Prahoveană, copilul a plecat din curtea unei grădinițe private din Ploiești și a pornit spre casă.

Băiețelul a traversat podul de la ieșirea din Ploiești spre Tătărani, iar în zona sensului giratoriu (fostul Interhomme) a intrat în curtea unei firme, unde a fost găsit de un paznic, scrie ObservatorulPh.

Pentru că băiețelul nu a putut da informații cu privire la identitatea sa, acesta a sunat la Poliție.

Un echipaj a ajuns la sediul societății respective, iar ulterior a fost chemată și Protecția Copilului.

Potrivit sursei citate, unul dintre polițiștii sosiți la fața locului a mers acasă și a adus pamperși, de la propriul copil, și câteva jucării, pentru ca micuțul să se poată liniști și simți confortabil în prezența unor străini.

Între timp, reprezentanții grădiniței i-au alertat polițiștii ploieșteni, care au început căutările în zona de sud a orașului, iar într-un final copilul a fost identificat.

Părinții au fost chemați și l-au preluat pe copil de la firma unde a ajuns după ce a mers aproape 2 km pe marginea DN 1, între Ploiești și Tătărani.

#copil plecat singur gradinita, #DN1, #gradinita privata ploiesti, #copil disparut, #copil gasit , #gradinita
Comentarii