Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului: "Orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane?"

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 12:10
4142 citiri
Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului: "Orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane?"
Bărbatul din Alba alături de copil FOTO Instagram

Apar noi detalii în cazul tânărului în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia care şi-a spânzurat copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită, apoi s-a sinucis, în noaptea de 25 spre 26 martie.

Bărbatul a vorbit cu mama lui înainte să-și omoare copilul și să se sinucidă.

Femeia a spus că i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului.

”Era acasă, era cu copilul, îi dădea să mănânce. Îl schimba, l-a spălat.

Era puțin agitat. Doar pentru faptul că am observat eu, în timp ce îl schimba zicea: Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu. Eu sunt tatăl tău”, a relatat femeia pentru Antena3.

”M-a sunat de pe numărul mamei bebelușului, pe Whatsapp, cu audio, un domn. Zicea că: Noi suntem aici, sunăm la ușă demult, nu răspunde nimeni. Eu le-am zis clar: Spargeți ușa, orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane? Deschideți ușa!”, povestește femeia.

Tatăl și-ar fi ucis bebelușul pentru că nu ar fi suportat ca fiul său să aibă alt tată.

”A văzut-o pe ea cu un bărbat. I-a urmărit oarecum, filmându-i. Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată. S-a dus și l-a întrebat, în engleză, pe bărbatul respectiv, ce are de gând cu copilul lui. Nu a primit niciun răspuns”, mai spune femeia.

Se pare că bărbatul avea planuri să se sinucidă din trecut, la fel ca fosta iubită.

”S-au cunoscut pe o platformă de sinucigași. Spunea că s-au ajutat reciproc și că pentru el a fost în momentele acelea, și probabil și mai departe, persoana potrivită care l-a înțeles”, a mai povestit ea.

#copil ucis, #spanzurat, #sinucidere, #Alba, #declaratii, #mama , #sinucideri