Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul: "Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?"

Duminica, 26 Martie 2023, ora 12:52
10483 citiri
Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul: "Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?"
Tatăl alături de fiul său FOTO arhiva personală

Bărbatul în vârstă de 27 de ani din Alba care și-ar fi ucis fiul de un an, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 26 martie, a lăsat o scrisoare de adio, pe o rețea de socializare.

Tânărul s-a plâns că fosta iubită l-a înlocuit cu un alt bărbat și nu i-a mai permis să petreacă timp cu copilul său.

"Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată"

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia această din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite.

Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat pentru a nu îl ofensă pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naș. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câțiva lei și câteva plimbări cu mașina de către A. și C. C. care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minți?"

"Nu poți să vezi că te manipulează"

"Nu poți să vezi că te manipulează și nu îi interesează de viitorul copilului nostru? Nu înțeleg cum persoanele astea care mi-au spus explicit că „îi doare în p*** de familia mea” asta însemnând C. și D. merită să fie cu băiatul meu mai mult decât mine, care în viața mea nu aș fi putut spune aceste lucruri. De ce ai făcut asta, Cristina? De ce le dai la străini băiatul meu și viață de familie pe care eu mi- am dorit-o? De ce e mai important să fie golanul acela de A. la ziua băiatului meu decât eu că și tată?

Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? T. S. din M.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat? V-am întrebat „ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu?” Și nu ați spus nimic. Eu țin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te lași manipulată de C. C.?"

"Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D?"

"Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el? De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porția și necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar că să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, a scris bărbatul pe o rețea socială înainte de tragedie.

Bogdan R. locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia. Bărbatul s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, noaptea trecută, iar la un moment dat nu a mai răspuns la mesaje.

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ceva s-ar fi putut întâmpla în apartamentul închiriat din Alba Iulia. Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă proprietarul nu le-a permis să spargă uşa și au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, astfel că le-a dat voie poliţiştilor să spargă uşa.

Anchetatorii au dat peste o scenă de coşmar în interiorul apartamentului. Tânărul îşi omorâse copilul de un an, prin spânzurare, iar apoi şi-a luat şi el viaţa în acelaşi mod.

Povestea cumplită a adolescentului de 16 care s-a aruncat în fața trenului la Gura Humorului. „Dacă Protecția Copilului își făcea treaba acest copil nu era mort!”
Povestea cumplită a adolescentului de 16 care s-a aruncat în fața trenului la Gura Humorului. „Dacă Protecția Copilului își făcea treaba acest copil nu era mort!”
Adolescentul în vârstă de 16 ani care s-a sinucis în seara zilei de 17 iulie, aruncându-se după în fața trenului, la Gura Humorului, ar fi fost maltratat de tatăl său, dezvăluie o...
Neymar a devenit tată pentru a treia oară. Toți copiii au mame diferite
Neymar a devenit tată pentru a treia oară. Toți copiii au mame diferite
Într-un mesaj pe contul său de Instagram, Neymar (32 de ani) a anunţat naşterea celui de-al treilea copil al său. Micuţa Helena s-a născut la 3 iulie. În fotografiile de pe Instagram,...
#copil ucis, #spanzurat, #Tata, #sinucidere, #scrisoare adio , #crima
  1. Admiterea la liceu ajunge la momentul de repartizare computerizată. Când are loc a doua etapă
  2. Care este cea mai bună apă pentru organism. Medic: ”În aciditate se dezvoltă toate bolile grave ale creierului”
  3. Copil de 4 ani, salvat dintr-un canal. Micuțul s-a accidentat chiar în parc, sub privirile îngrozite ale părinților
  4. Braconaj de o cruzime rară. Un bărbat a lovit din plin o turmă de mistreți cu mașina, de mai multe ori, și a ucis 7 animale
  5. De când încep să scadă temperaturile în România. Prognoza meteo până la jumătatea lunii august
  6. Român găsit mort în portbagajul unui autobuz din Italia. Care sunt teoriile anchetatorilor
  7. Primele rezultate la titularizare. Când pot fi depuse contestațiile
  8. Bărbat rănit de o ursoaică cu pui, în timp ce ridica un gard electric anti-urși. Animalul l-a atacat din spate
  9. Trump explică alegerea lui Vance print-o „chimie automată”: ”M-a plăcut poate mai mult decât m-a plăcut oricine”
  10. Furtuna a făcut ravagii în Giurgiu. Acoperișul unui bloc a fost luat de vânt, iar copacii au căzut peste clădiri și mașini FOTO