FCSB refuză să-și vândă un fotbalist de bază: "Alt patron l-ar fi dat pe un milion de euro"

Joi, 30 Iunie 2022, ora 08:00
2332 citiri
FCSB refuză să-și vândă un fotbalist de bază: "Alt patron l-ar fi dat pe un milion de euro"

FCSB are o campanie efervescentă de transferuri, în încercarea de a face un lot competitiv, care să nu mai rateze titlul și în al optulea sezon consecutiv.

Acesta este și motivul pentru care FCSB refuză să-l vândă pe Andrei Cordea la Legia Varșovia, echipă de tradiție din campionatul Poloniei, care l-ar vrea pe fotbalistul de 23 de ani.

"Va rămâne la noi. Nu cred că echipa respectivă are un buget care să-i permită să dea trei milioane de euro. Nici măcar două milioane nu cred că poate da.

Există o ofertă bună pentru Cordea. Alt patron l-ar fi vândut. Noi nu am dat aproape niciun ban pe el. Oricare alt patron de echipă îl dădea şi la un milion de euro.

Oamenii de afaceri se grăbesc să fac asemenea afaceri, să faci 1000% profit într-un singur an... Uite că Becali a investit şi în Dawa. Ştiu că mai spune la nervi că se retrage, dar nu e adevărat", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB l-a cumpărat pe Cordea de la Academica Clinceni pentru suma de 50.000 de euro. Cota lui de piață, conform transfermarkt.de, este de 1,2 milioane de euro.

Citeste si:
După Boboc, FCSB l-a transferat și pe Rață
După Boboc, FCSB l-a transferat și pe Rață
FCSB nu se oprește din transferuri, bifând o nouă achiziție, care va debuta chiar în meciul de duminică, contra Chindiei Târgoviște. Este vorba despre mijlocașul Vadim Rață, adus de...
Hagi și-a adus fotbalist de la Fiorentina
Hagi și-a adus fotbalist de la Fiorentina
Gică Hagi și-a întărit lotul chiar înaintea partidei cu Hermannstadt, programată astăzi de la ora 19.30. Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul...