Insula celebră din Grecia comparată cu Bali: ”Te simți ca în lumea a treia, am cărat saci de gunoi”

Vineri, 09 Iunie 2023, ora 19:15
15867 citiri
Insula celebră din Grecia comparată cu Bali: ”Te simți ca în lumea a treia, am cărat saci de gunoi”
Imagine din insula Corfu

Grecia, destinația favorită de vacanță a românilor, nu este apreciată la fel de toată lumea, dovadă stând mărturia unei turiste străine care a vizitat insula Corfu.

Corfu, a doua insulă ca mărime din Insulele Ionice, i-a lăsat un gust amar turistei respective, după cum se poate vedea mai jos, ea comparând locația cu stațiunea indoneziană Bali.

„Te simți ca în lumea a treia, în Bali. Ne-am simțit de parcă am fi fost în Bali. Nu înțeleg cum oamenii apreciază atât de mult această insulă. Eu am călătorit în Grecia mai mult decât mulți greci. Așa că nu vă luați de mine, pentru că văd printr-o perspectivă diferită. Cred că și voi ar trebui să faceți la fel”, a spus femeia pe TikTok.

„Corfu pentru noi a fost dezgustător. Nu am văzut atâta gunoi și mizerie în viața mea. Oamenii care spun că această insulă este de patru sau cinci stele, fie au standarde foarte scăzute sau nu au călătorit cum trebuie. Vă spun că gunoiul și turismul de masă care afectează insula nu sunt lucruri normale pe alte insule.

Ne-am dus la Kassiopi, am stat acolo câteva zile. Am plecat devreme de acolo pentru că orașul era trist și neîngrijit. Am cărat cu noi saci de gunoi pentru a colecta mizeria care se află pe drum, pe măsură ce mergeam. Este o luptă pierdută, dar simțeam că ajutăm”, a completat ea.

@bindidorkus #corfu #corfugreece #masstourism #greece #greektiktok ♬ original sound - bindidorkus

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#Corfu, #Grecia, #insula, #Bali , #stiri externe