Corina Crețu, despre angajamentul României de a construi 450 de km de autostradă până în 2026: ”Ar fi un miracol”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu a vorbit luni, 3 aprilie, despre planurile autorităților române de a construi 450 de km de autostradă până în 2026. ”Mie mi se pare că România nu are un proiect de ţară. A fost forţată prin acest PNRR, pentru că practic acest PNRR acoperă totul, de la mediu, 37%, 20% trebuie cheltuiți pe ...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Sambata, 25 Martie 2023, ora 22:00 - Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
Corina Crețu încearcă din nou să obțină cetățenia Republicii Moldova: ”Mă surprinde puţin această birocraţie excesivă”
Vineri, 03 Martie 2023, ora 10:44 - Corina Crețu încearcă din nou să obțină cetățenia Republicii Moldova: ”Mă surprinde puţin această birocraţie excesivă”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat joi că a depus actele pentru a obţine cetăţenia Republicii Moldova, o decizie luată în memoria bunicilor săi, refugiaţi din Basarabia în...
Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Luni, 05 Decembrie 2022, ora 23:36 - Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, afirmă că, având în vedere că toate etapele care presupuneau implicarea autorităţilor europene în realizarea spitalelor regionale din...
Fost comisar european, despre implicațiile unirii României cu Republica Moldova: ”Cred că este foarte periculos”
Duminica, 08 Mai 2022, ora 12:23 - Fost comisar european, despre implicațiile unirii României cu Republica Moldova: ”Cred că este foarte periculos”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, afirmă că în prezent nu există o procedură rapidă privind admiterea unui stat în Uniunea Europeană, pentru acest lucru fiind nevoie...

Despre Corina Cretu

Corina Cretu este un politician roman, membru al PSD, care intre anii 1992-1996 si 2000 - 2004 a fost consilier prezidential si purtator de cuvant al presedintelui Ion Iliescu. Din 2007 este europarlamentar PSD.

Nascuta pe 24 iunie 1967, in Bucuresti, Corina Cretu este necasatorita.

Desi a absolvit ASE-ul, Corina Cretu a fost jurnalist la inceputul anilor ’90, cand a fost observata de presedintele de atunci, Ion Iliescu. Acesta a numit-o consilier la Cotroceni si asa a intrat in politica.

In iunie 2009, a candidat pentru un nou mandat de europarlamentar din partea PSD si a fost aleasa din nou.

Link-uri utile:

Corina Cretu
Corina Cretu

Data nasterii: 24 iunie 1967

Cariera:  consilier prezidential, europarlamentar

Evenimente importante:  in 2009 si-a lansat cartea "Romania europeana"

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Corina Cretu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.