Corina Crețu dezvăluie o realitate alarmantă: „Guvernul României nu a accesat decât jumătate din totalul fondurilor alocate. Mult sub media europeană”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Crețu a transmis vineri, 4 august, că Guvernul României nu a accesat până acum decât jumatate din totalul fondurilor alocate, ceea ce ar reprezenta ”mult sub media europeană.” Corina Crețu a reamintit semnarea Programului Operațional Infrastructură Mare, afirmând că rata de absorbție a fondurilor ...
Corina Crețu, despre angajamentul României de a construi 450 de km de autostradă până în 2026: ”Ar fi un miracol”
Luni, 03 Aprilie 2023, ora 22:06 - Corina Crețu, despre angajamentul României de a construi 450 de km de autostradă până în 2026: ”Ar fi un miracol”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu a vorbit luni, 3 aprilie, despre planurile autorităților române de a construi 450 de km de autostradă până în 2026. ”Mie mi se pare că România nu are...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Sambata, 25 Martie 2023, ora 22:00 - Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
Corina Crețu încearcă din nou să obțină cetățenia Republicii Moldova: ”Mă surprinde puţin această birocraţie excesivă”
Vineri, 03 Martie 2023, ora 10:44 - Corina Crețu încearcă din nou să obțină cetățenia Republicii Moldova: ”Mă surprinde puţin această birocraţie excesivă”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat joi că a depus actele pentru a obţine cetăţenia Republicii Moldova, o decizie luată în memoria bunicilor săi, refugiaţi din Basarabia în...
Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Luni, 05 Decembrie 2022, ora 23:36 - Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Corina Cretu / stiri Corina Cretu
Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, afirmă că, având în vedere că toate etapele care presupuneau implicarea autorităţilor europene în realizarea spitalelor regionale din...

Despre Corina Cretu

Corina Cretu este un politician roman, membru al PSD, care intre anii 1992-1996 si 2000 - 2004 a fost consilier prezidential si purtator de cuvant al presedintelui Ion Iliescu. Din 2007 este europarlamentar PSD.

Nascuta pe 24 iunie 1967, in Bucuresti, Corina Cretu este necasatorita.

Desi a absolvit ASE-ul, Corina Cretu a fost jurnalist la inceputul anilor ’90, cand a fost observata de presedintele de atunci, Ion Iliescu. Acesta a numit-o consilier la Cotroceni si asa a intrat in politica.

In iunie 2009, a candidat pentru un nou mandat de europarlamentar din partea PSD si a fost aleasa din nou.

Link-uri utile:

Corina Cretu
Corina Cretu

Data nasterii: 24 iunie 1967

Cariera:  consilier prezidential, europarlamentar

Evenimente importante:  in 2009 si-a lansat cartea "Romania europeana"

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Corina Cretu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.