Femeile din politica o apara pe Corina Cretu: Cine se crede fara de pacat sa arunce primul piatra

Miercuri, 07 August 2013, ora 09:08
5506 citiri
Femeile din politica o apara pe Corina Cretu: Cine se crede fara de pacat sa arunce primul piatra

Femeile din politica au sarit in apararea Corinei Cretu, despre care jurnalistii au scris in ultimele zile ca a fost implicata intr-o idila cu generalul american Colin Powell.

"Eu sunt solidara cu doamna Corina Cretu, dar nu am considerat necesar sa ies in public, am preferat sa-i transmit personal si sa o asigur de toata simpatia mea. I s-a facut o mare nedreptate, dar asta nu inseamna sa tragem foloase politice", a declarat deputatul Diana Tusa, pentru Adevarul.

Alina Gorghiu condamna faptul ca e-mailurile personale ale Corinei Cretu au ajuns in presa, mentionand ca acest lucru i se poate intampla oricui.

Si cei din PSD au sarit in apararea europarlamentarului.

"Eu o cunosc pe Corina de mai bine de 20 de ani, de pe vremea cand eram colege la ziarul 'Azi', si stiu ce fel de om este. In niciun caz nu merita sa treaca prin asa ceva. Sunt alaturi de ea si o sustin din tot sufletul. Cazul Corinei Cretu ne arata nivelul alarmant de decadere al societatii in care traim", a spus Gabriela Vranceanu, senator PSD.

Ceea ce i s-a intamplat Corinei Cretu i se pare exagerat si deputatului PP-DD Luminita Pachel Adam. "Personal mi se pare exagerat ceea ce i se intampla doamnei europarlamentar. Exista un citat celebru in Biblie care spune: 'Cine se crede fara de pacat sa arunce primul piatra'. Ar trebui sa se vada ce a facut europarlamentarul Corina Cretu si mai putin femeia Corina Cretu", a mentionat Adam.

Udrea o apara pe Corina Cretu: Presa a intrat cu bocancii in viata europarlamentarului

Presedintele PP-DD: Oricat ar fi vrut sa ascunda relatia, nu o mai poate face

Presedintele PP-DD Simona Mann a declarat ca este solidara cu europarlamentarul PSD, dar este foarte clar ca aceasta nu mai poate ascunde relatia.

"Lucrurile au derapat complet. Relatia In acest moment, oricat ar fi vrut dumneai sa ascunda relatia, nu o mai poate face. Ma solidarizez si eu cu Corina Cretu", a precizat Mann.

Prima care i-a luat apararea Corinei Cretu a fost Elena Udrea, care a scris luni pe blogul Adevarul presa "a intrat cu bocancii in viata europarlamentarului PSD".

"Fara a tine cont de efectul asupra vietii private a unui om, fara a explica evident ca lucrurile prezentate sunt vechi, dinaintea casniciei si exagerand implicatiile unor mesaje altfel telegrafice, unii dintre jurnalistii au aratat ca inca exista probleme majore cu intelegerea conceptului de deontologie profesionala. Sunt cei care ataca pe oricine, oricand, doar de dragul senzationalului - pe unele subiecte, nici macar audienta nu mai fac", a notat deputatul PDL.

Scandalul in care este implicata Cretu a inceput dupa ce un hacker american a spart casuta de e-mailuri a generalului american Colin Powell, dand publicitatii fragmente compromitatoare din corespondenta purtata intre europarlamentarul roman si el.

In e-mailurile respective, europarlamentarul il numeste pe fostul secretar de stat american iubirea vietii ei si descrie o relatie ce s-a intins pe mai mult de un deceniu.

Citeste si:
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe listele AUR pentru demitere preşedintelui Klaus Iohannis. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului...
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR respinge afirmaţiile conform cărora fostul ministru al Investiţiilor de Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ar fi plătit pentru a realiza monitorizarea modului în care este implementat...