Corina Cretu cere demisia lui Sebastian Lazaroiu

Marti, 30 August 2011, ora 19:07
1718 citiri
Corina Cretu cere demisia lui Sebastian Lazaroiu
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD, Corina Cretu, cere demisia ministrului Muncii Sebastian Lazaroiu, afirmand ca acesta nu se pricepe sa conduca aceasta institutie si nu are nici "cea mai mica urma de respect fata de cei a caror soarta depinde de deciziile sale".

"Pentru Sebastian Lazaroiu lucrurile sunt simple: tot ce se intampla rau in Romania are drept sursa existenta USL. Sunt probleme cu termocentralele pentru ca orasele au primari de la PSD si PNL. Sunt probleme cu salariile si pensiile, asadar PSD si PNL sunt vinovate pentru ca au guvernat bine, au facut economia sa creasca si le-au marit.

Nu le-a trecut prin minte ca Romania va fi guvernata de niste amatori, precum cei din guvernul Boc, care o vor duce in pragul falimentului. Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cand dovedesti dispret fata de oameni", a declarat Corina Cretu, membru al Comisiei pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale din Parlamentul European, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Corina Cretu il acuza pe Sebastian Lazaroiu ca uraste democratia si nu intelege rostul opozitiei politice.

"Sebastian Lazaroiu uraste democratia si nu intelege rostul opozitiei politice. El nu stie decat de datoria pe care o are fata de stapanul care l-a facut ministru.Adversarii stapanului sunt dusmanii lui si se foloseste de functia publica si de resursele statului pentru a lupta cu ei, in numele stapanului. Daca Guvernul Boc are nevoie de un minister al Propagandei, sa-l infiinteze, sa-l numeasca pe domnul Lazaroiu in fruntea lui si asa stim ca-si castiga baniipentru ceea ce face, nu pentru ceea ce nu face", a subliniat europarlamentarul social-democrat.

Corina Cretu a precizat ca, in calitate de ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu este total inutil romanilor si este cazul sa-si dea demisia sau sa fie demis.

"Nu am auzit de la Sebastian Lazaroiu un cuvant despre cresterea dramatica a accidentelor de munca, cu multi morti si raniti, despre conditiile de munca deplorabile din mediul public si privat, despre cresterea incidentei bolilor profesionale si a celor sociale.

Scandaloasa este si sustinerea pozitiei consilierului sau personal, Mirel Axinte (absolvent de facultate cu profil social!), al carui demers publicistica scandalizat opinia publica. Asta dovedeste totala sa lipsa de empatie pentru oameni. Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cand, prin ceea ce faci si gandesti, dovedesti un imens dispret fata de oameni", a conchis Corina Cretu.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#Sebastian Lazaroiu Corina Cretu, #demisie ministrul Muncii , #stiri Corina Cretu