Corina Cretu: Lazaroiu a devenit Mama Omida a politicii romanesti

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 19:33
1520 citiri
Corina Cretu: Lazaroiu a devenit Mama Omida a politicii romanesti

Corina Cretu, europarlamentar PSD, ironizeaza ultimele declaratii ale fostului ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, privind posibile dezertari din USL, spunand ca acesta este "Pitie de Dambovita".

Aceasta sustine ca fostul ministru a "ramas fara vreo ocupatie concreta", dupa ce a fost remaniat din postul de ministru si a pierdut si postul de consilier prezidential, motiv pentru care "a devenit Mama Omida a politicii romanesti".

"Din aceasta pozitie de Pitie de Dambovita, dl. Sebastian Lazaroiu proroceste (...) destramarea USL si dezertari masive catre PDL, care e, nu-i asa, minunea politica a tarii, un far calauzitor al natiunii romane, pe care o conduce spre capitalism in zbor (cand are combustibil in rezervor, lucru aproape imposibil de cand la mansa se afla echipajul Basescu-Boc), scrie Corina Cretu, pe blogul sau.

Europarlamentarul PSD adauga ca Sebastian Lazaroiu "este contrazis de sondaje", insa admite ca pot exista oameni de la USL care vor mai trece la PDL sau UNPR.

Lazaroiu: USL se va rupe, se va incepe cu dezertari individuale masive

"Cand ai la dispozitie serviciile secrete, DNA si ANI, si le folosesti pentru santajarea alesilor opozitiei, se pot intampla si astfel de dezertari. Doar nu va inchipuiti ca cei din UNPR au facut saltul pentru ca le-a cerut-o electoratul. Ei nu au electorat: in sondajele de opinie nu exista", mai scrie Corina Cretu.

Aceasta adauga insa ca Lazaroiu trage concluzii gresite dupa victoria PDL in alegerile partiale din judetul Neamt si "nicio propaganda nu se poate masura cu realitatea din portofel".

"Cei din PDL se incapataneaza sa creada ca romanii ii iubesc si au sa-i voteze pentru ca i-au facut sa sufere cu masurile de austeritate, doar pentru ca si alti europeni sufera de pe urma austeritatii", sustine Corina Cretu, adaugand ca "la noi, austeritatea tine loc de masuri de relansare economica".

Lazaroiu: Nu vom avea pe buletinele de vot din 2012 o formatiune USL

"USL este o alianta slabita, nu mai are foarte mult suflu", a declarat vineri sociologul Sebastian Lazaroiu, fost ministru al Muncii si fost consilier prezidential, adaugand ca Uniunea Social-Liberala este "macinata de conflicte interne".

Eveniment Quarterly Report

Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat, pentru AGERPRES, că măsurile fiscale asumate de către Guvern vin în contextul unui deficit bugetar excesiv, dar că nu există pericolul suspendării...
Kelemen Hunor, despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale: ”Nici eu nu cred că domnul Geoană crede că va fi candidatul PSD”
Kelemen Hunor, despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale: ”Nici eu nu cred că domnul Geoană crede că va fi candidatul PSD”
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor susţine că Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, nu are şanse la alegerile prezidenţiale fără un partid în spate. Liderul UDMR nu crede că PSD...
#corina cretu, #Cretu Lazaroiu Pitie, #Corina Cretu Lazaroiu Pitie , #stiri Corina Cretu