Corina Dumitrescu a mintit din nou. Nu putea face cursuri la Hoover, cel mult l-a vizitat

Vineri, 04 Mai 2012, ora 23:23
10896 citiri
Corina Dumitrescu a mintit din nou. Nu putea face cursuri la Hoover, cel mult l-a vizitat

Cazul ministrului propus al Educatiei, Corina Dumitrescu, a luat o noua turnura, dupa ce s-a descoperit ca studiile "la Stantford" pe care le anunta in CV nu doar ca nu sunt efectiv studii acolo, dar nici nu sunt studii la Institutul Hoover, parte a prestigioasei universitati amintite.

"Institutul Hoover nu sustine cursuri, asa ca aceasta persoana despre care ne-ati scris nu ar fi putut studia aici, cel mult poate a vizitat Institutul in alta calitate", se arata in e-mailul trimis ca raspuns, de catre Institutul Hoover, la solicitarea Realitatea TV.

Reprezentantii acestei institutii au precizat ca acesta e un think-thank, adica o organizatie unde se dezbat si analizeaza diferite lucruri, fenomene sau structuri si care scoate mai multe publicatii.

Corina Dumitrescu a mintit in CV - nu a absolvit la Stanford

Corina Dumitrescu, nominalizata de Victor Ponta sa preia portofoliul Educatiei in viitorul Guvern, a mintit cand a spus ca a absolvit o universitate prestigioasa din SUA.

In CV-ul oficial, plin de greseli gramaticale de altfel, postat pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, Dumitrescu mentioneaza ca a absolvit Universitatea Standford din California, potrivit Romania TV, care citeaza HotNews.

Reprezentantii Universitatii Stanford din SUA au transmis ca nu au gasit date oficiale care sa ateste ca Dumitrescu ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al universitatii.

"Nu avem date oficiale potrivit carora Corina Dumitrescu ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al Universitatii Stanford.

Stanford are multe programe de studiu care nu acorda diplome. Acestea includ programe pentru personalul administrativ si oficialii guvernamentali care doresc sa aprofundeze anumite zone de interes. Durata lor variaza de la seminare de o zi pana la programe de cateva luni.

Fara mai multe informatii specifice, nu va putem fi de mai mult ajutor in a raspunde intrebarilor dumneavoastra; cu exceptia precizarii ca Corina Dumitrescu nu detine o diploma acordata de Stanford.

Va trebui sa o intrebati direct pentru mai multe detalii cu privire la ceea ce ar fi putut studia aici", se arata in raspunsul oficialilor de la Stanford.

Contactata tot de Hotnews, aceasta a precizat ca a facut, de fapt, un stagiu de pregatire la Institutul Hoover, care e in subordinea Universitatii Stanford.

De precizat, Institutul Hoover e un think thang de orientare conservatoare si libertariana, adica exact ideologia opusa social-democratiei de la care se revendica doamna Corina Dumitrescu.

Citește și:
Mesajul lui Maia Sandu pentru români de 1 Decembrie: „România este iubită pentru limba română, în care am crescut ca într-o casă părintească” VIDEO
Mesajul lui Maia Sandu pentru români de 1 Decembrie: „România este iubită pentru limba română, în care am crescut ca într-o casă părintească” VIDEO
Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis joi, 1 decembrie, un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a României. Șeful Statului de la Chișinău a mulţumit României pentru sprijin,...
PSD și PNL testează răbdarea primarilor după ce au amânat pentru a patra oară pensiile speciale pentru aleșii locali
PSD și PNL testează răbdarea primarilor după ce au amânat pentru a patra oară pensiile speciale pentru aleșii locali
Coaliția de guvernare nu elimină dar nici nu oferă pensii speciale către autoritățile locale, în ciuda promisiunilor, după ce ministerul de Finanțe a publicat o ordonanță care prevede...
Comentarii
Poza ORDE
ORDE
rank 5
Poza Tot ORD
Tot ORD
rank 5
O mincinoasa marca"PSD" ! Asta e Corina Dumitrescu !