Corina Dumitrescu: Daca as ajunge la votul de incredere, m-as retrage

Duminica, 06 Mai 2012, ora 17:02
2515 citiri
Corina Dumitrescu: Daca as ajunge la votul de incredere, m-as retrage
Foto: Romania TV

Corina Dumitrescu, ministrul propus pentru Educatie, de numele caruia se leaga mai multe scandaluri, a declarat, duminica, la o televiziune de stiri, ca daca s-ar ajunge la votul de incredere, s-ar retrage fara a face uz de posibilitatea de a se apara, in justitie.

Ministrul propus pentru Educatie, criticat pentru greselile de gramatica din CV, dar si pentru ca si-ar fi "infrumusetat" CV-ul cu studii realizate in strainatate, a declarat la Romania TV ca s-a intalnit cu Victor Ponta, cel mai recent, sambata seara, cand a discutat despre chestiunile aparute in presa si de felul in care va aborda problema la conferinta de presa ce avea sa o sustina duminica la pranz.

Corina Dumitrescu: Ponta mi-a spus ca mergem inainte

Urmatoarea intalnire pe care o va avea cu acesta va fi chiar duminica seara, la 20.30, cand va primi "noua evaluare a imaginii" ei, pe baza celor aparute in presa, dupa cum s-a exprimat Corina Dumitrescu.

"Din punctul de vedere al votului de incredere, deficitul de comunicare cu presa ar putea sa conteze" pentru Victor Ponta, a subliniat ministrul propus pentru Educatie. De altfel, aceasta a recunoscut ca a fost surprinsa sa fie nominalizata, considerand ca in locul ei ar trebui sa fie Ecaterina Andronescu sau Andrei Marga, cel din urma fiind insa propus pentru Externe.

Ministrul propus pentru Educatie a declarat duminica si ca intre ea si Elena Udrea relatia e aceeasi pe care o are cu toti absolventii, Elena Udrea absolvind facultatea la care Dumitrescu este rector in anii '90.

Oricum, a tinut Dumitrescu sa speficice, "nu am considerat ca apartenenta politica a cuiva trebuie sa faca ca persoana respectiva sa-mi fie prieten sau nu".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Corina Dumitrescu vot incredere, #Corina Dumitrescu ministru Educatie, #Corina Dumitrescu Victor Ponta , #ministrul Educatiei