Cornel Dinu dezvaluie planul actionarilor. Dinamo, stadion langa groapa de gunoi

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 14:54
3640 citiri
Cornel Dinu dezvaluie planul actionarilor. Dinamo, stadion langa groapa de gunoi

Cornel Dinu a decis ca este momentul potrivit pentru a se implica in scandalul de la Dinamo. "Procurorul" nu doar ca i-a certat pe actionari, dar a dezvaluit si planul acestora de a pune mana pe stadionul din centrul Bucurestiului.

Legenda clubului din Stefan cel Mare il apara pe presedintele Nicolae Badea, el aratandu-l cu degetul pe cel mai proaspat dintre actionari, Ionut Negoita.

"Constat cu durere ca asistam mai mult la dezbinare ancestrala cu accente mult prea egoiste din partea unor oameni care am senzatia ca au venit la Dinamo nu pentru ca iubesc clubul sau fotbalul, ci mai mult se iubesc pe sine. Ma refer la cei tineri, care vad ca sunt preocupati de uzurparea pozitiei presedintelui Badea, decat de a participa impreuna prin diferite mijloace la imbunatatirea situatiei clubului. Se spun fel de fel de lucruri care ma fac sa gandesc ca scopul care i-a adus la Dinamo si ii mana in lupta este castigarea rapida a unei notorietati discutabile si periculoase", a spus Dinu in Gazeta Sporturilor.

"Procurorul" a detonat apoi o adevarata bomba, el sustinand ca se pregateste un mare "tun" imobiliar la Dinamo. Anume, demolarea stadionului din centrul Bucurestiului si folosirea terenului pentru alte proiecte in paralel cu constructia unei noi arene langa groapa de gunoi din localitatea ilfoveana Glina!

"Numai daca stai si te gandesti bine, miza ar putea fi nu echipa, ci o eventuala transformare a acestui parc intr-o distractie banos rasplatita din castiguri imobiliare, oferindu-se in schimb, ceea ce nu am crezut niciodata ca se va ajunge pina aici, o eventuala compensatie cu o arena construita langa groapa de gunoi de la Glina! Sper sa nu se ajunga aici, dar "pasarica" a fost deja scapata de noii investitori! Totusi mai am incredere in oamenii cu discernamant, care sunt alaturi de Dinamo, club considerat al doilea in Europa prin complexitate si pozitionarea in centrul Capitalei, si care pot decide soarta clubului, in ciuda acestui aventurism prea tanar al unora care doar poseda, in ghilimele, 'futbolul'", a mai spus Dinu.

Ionut Negoita, cel mai nou dintre actionarii lui Dinamo, se razboieste cu toata lumea din cadrul clubului.

Omul de afaceri se cearta violent cu fostul presedinte, Cristi Borcea, si il acuza pe actualul sef al "ros-albilor", Nicolae Badea, ca vrea sa distruga echipa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dinamo cearta actionari, #Dinamo tun imobiliar, #Dinamo stadion Glina, #Cornel Dinu scandal Dinamo , #Dinamo