Ionuț Chirilă, atac dur la Cornel Dinu. "O mumie îmbălsămată. S-a făcut de râs la nivel mondial"

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 20:10
12216 citiri
Ionuț Chirilă, atac dur la Cornel Dinu. "O mumie îmbălsămată. S-a făcut de râs la nivel mondial"

Ionuț Chirilă l-a distrus pe Cornel Dinu după ce acesta l-a atacat pe antrenorul Clincenciului numindu-l "bufon".

Totul a pornit după meciul pierdut de echipa ilfoveană la CFR Cluj, 0-2, când a criticat declarațiile tehnicianului.

"Ce se petrece în România e mult mai aproape de bufonerie decât de ceva serios. Pentru el trebuia scris fotbalul pentru mine e ca o pradă. Şi ăsta e fotbalul pentru Ionuţ Chirilă. Iar dacă mergem şi mai departe, vedem că omul este regele fotbalului. Avea o şapcă cu o emblemă regală, cu o coroană, mă aşteptam la felul cum se comportă să se asemene cu Napoleon", a spus dinamovistul după meciul de la Cluj.

Acum, Ionuț Chirilă i-a răspuns dur lui Cornel Dinu.

"Am înțeles că acest personaj cadaveric, care iese la o perioadă de timp parcă din mormintele faraonilor ca o mumie îmbălsămată, și-a făcut simțită iar prezența în peisajul fotbalului românesc, pronunțându-mi obsesiv numele.

Îi transmit Imperiului Bizantin că jocul Academicii din partida cu CFR a fost mult superior dezastrului de la Kosice condus magistral de acest Don Quijote al fotbalului românesc, care a reușit printr-o perseverentă neputință să-și bată joc de întreg poporul român (mare iubitor de fotbal).

Totodată, jocul echipei mele a fost mult superior celebrei performanțe demne de Guiness Book din partida de pomină dintre Dinamo și Foresta Fălticeni, în care admirabilii jucători ai lui Dinamo nu au putut (cu toate eforturile lor) să realizeze o diferență mai mare de 4 goluri, prea puțin însă pentru a evita dezastrul tactic halucinant și apocaliptic elucubrat de mintea lui Dinu, care a reușit probabil cea mai mare performanță din fotbalul de pe întreg sistemul solar, aceea de a nu avea reacție la sarabanda de goluri (în număr de 5!!!) pe care echipa sa le-a primit în numai 20 de minute de la micuța Foresta!

Va dați seama cine vorbește de tacticizare și organizarea jocului?! Un om care s-a făcut de râs la nivel mondial cu un rezultat (și nu numai) greu de egalat până și de papuașii din Nouă Guinee care joacă fotbal între porți de palmieri", a spus Ionuț Chirilă pentru gsp.

Citeste si:
Românul Mario Marinică, aproape de o mare supriză la Cupa Africii pe Națiuni
Românul Mario Marinică, aproape de o mare supriză la Cupa Africii pe Națiuni
Malawi, naţionala antrenată de Mario Marinică, a fost învinsă, marţi, la Yaounde, cu scorul de 2-1 (1-1), de Maroc, în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, competiţie...
Dinamo a anunțat încă două transferuri. Unul dintre fotbaliști este înnebunit după sarmale
Dinamo a anunțat încă două transferuri. Unul dintre fotbaliști este înnebunit după sarmale
FC Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au ajuns, marţi, la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar la clubul din Ştefan cel Mare, până la finalul...