Reactia lui Cornel Dinu dupa ce-a fost dat afara de la Dinamo

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 16:49
3690 citiri
Reactia lui Cornel Dinu dupa ce-a fost dat afara de la Dinamo

Cornel Dinu a declarat, miercuri, ca nu este surprins de posibilitatea sa fie inlaturat din cadrul clubului, considerand ca a fost ostracizat din momentul in care s-a schimbat conducerea gruparii "alb-rosii".

Cornel Dinu considera ca va fi foarte greu ca Dinamo sa schimbe lotul de jucatori in proportie de 80 la suta, asa cum a declarat finantatorul Ionut Negoita.

"Nu prea ma simt bine, am avut un puseu de tensiune. Nu vreau sa comentez strategia lor, eu am pareri particulare despre fotbal, nimic nu se poate castiga peste noapte. Probabil ca incearca sa castige timp. Problema care se pune este ca e foarte greu sa reconstruiesti o echipa de la zero. Mai ales ca era o atmosfera buna la Dinamo. La Bistrita apoi a iesit scandalul, cand au spus ca aduc 30 de jucatori. Nu ai voie sa faci asa ceva, mai ales la noi, un popor emotional. Si de aici s-a ales praful. Cred ca eu am fost ostracizat din momentul in care s-a schimbat conducerea. Si probabil ca mai sunt si istorii mai vechi", a afirmat fostul international.

Intrebat daca isi vede viitorul legat de clubul Dinamo, Dinu a spus ca nu isi cunoaste nici macar prezentul. "Legat de viitorul meu nu stiu ce sa spun. Sper sa fiu sanatos, desi m-am plictisit de mizeria asta din Romania. Ce se intampla depaseste orice imaginatie. Noii miliardari care dicteaza totul si stiu totul... Eu nu am vorbit absolut deloc cu ei. Am vorbit acum trei luni de zile. Nu mi s-a spus nici macar te ocupi de aia sau de aia, nimic, nimic. Ei sunt priceputi. Eu il stiu bine pe Anghelache, din '82, se ocupa de spionaj industrial. In '86 l-au dat afara si apoi l-a pus seful tuturor societatilor de comert exterior ale SIE, Dunarea, Crescent, toate alea", a declarat Dinu.

Oficialul gruparii "ab-rosii" considera ca decaderile unei echipe sunt inerente, aducand drept argument cazul formatiei Steaua, care a asteptat sapte ani sa devina campioana. "Steaua este o echipa mai puternica decat Dinamo la ora actuala. Dinamo a fost din pacate pe un tobogan, nu poti sta foarte mult pe culmi. Apoi au fost niste momente venite mai mult din entuziasm. A fost vorba de sentimentalism, incepand cu Cristi Borcea si terminand cu domnul Badea, care au fost niste oameni de suflet si apropiati de jucatori din toate punctele de vedere. Din pacate a fost criza asta financiara, nu au mai apucat sa aduca jucatori ca lumea. Si asa cheltuisera multi bani inainte. Se intampla chestii din acestea, cresterile si descresterile sunt inerente. E greu sa ajungi in varf, dar cel mai greu e sa te mentii acolo. Stelei i-a trebuit sapte ani sa ajunga acolo", a mai spus Dinu.

Razboi la Dinamo: Talnar si Dinu, dati afara in direct la TV

Finantatorul FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, miercuri, la Sport.ro, ca va schimba lotul de jucatori in proportie de 80 la suta, lasand sa se inteleaga faptul ca si administratorul delegat Cornel Dinu va parasi clubul.

"Jucatorii care vor veni la Dinamo trebuie sa fie trup si suflet, sa dea totul. Vrem sa reconstruim de la zero si asta vom face. Nu vreau sa discutam nume acum, discutam in principiu. E un proiect, vor fi schimbari majore, probabil in proportie de 80 la suta. Bineinteles ca vom gasi jucatori. Daca in Romania nu vom gasi jucatori sa fac o echipa, voi lua de afara, nu e o problema. Sunt jucatori destui. Nu am un buget de transferuri, vrem sa facem o echipa tanara cu jucatori care vor sa joace", a declarat Negoita.

Intrebat daca administratorul delegat Cornel Dinu va fi demis, Negoita a spus ca va schimba tot. "Am spus ca va fi totul nou, asta imi doresc, asta isi doresc si suporterii. Cei care au fost au aratat ce pot. Vedem ce a aratat Dinamo in ultimii cinci ani. Drept urmare, imi voi asuma 2-3 ani de reconstructie", a spus finantatorul dinamovist.

Luni seara, intr-o interventie telefonica la DigiSport, Negoita i-a reprosat lui Dinu ca ii da cu parerea si critica echipa si conducerea clubului.

"Aveti si dumneavoastra persoane acolo, care au criticat si si-au dat cu parerea. Da, probabil este vorba despre domnul Dinu. Eu imi vad de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are si caracter. Toti cei care au avut o contributie importanta in conducerea lui Dinamo si-au aratat valoarea. Trebuie sa-i las si pe alti, sa vad ce pot si ce stiu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legenda mult mai importanta decat domnul Dinu, adica are performante mult mai mari", a declarat Negoita, care a anuntat totodata demiterea tehnicianului Cornel Talnar.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cornel Dinu dat afara Dinamo, #Cornel Dinu declaratie dat afara , #Dinamo