Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sarbii acuzati ca au vrut sa-l omoare pe Reghecampf rup tacerea

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 17:28
8793 citiri
Sarbii acuzati ca au vrut sa-l omoare pe Reghecampf rup tacerea
foto: SptFm

Doua dintre persoanele la care Cornel Dinu s-a referit in scandalul cu Laurentiu Reghecampf au vorbit pentru prima data despre acuzatiile grave care le-au fost aduse.

Zoran Petrovici, fosta mana dreapta a lui Arkan, neaga orice implicare in mafia pariurilor si spune ca s-a intalnit cu Cornel Dinu de doua ori in viata, dar ca nu a discutat despre acest subiect.

"Nu am pariat niciodata, nici macar nu stiu sa completez un bilet. In plus, nu vad ce treaa am eu cu Romania sau Germania. In Bucuresti am fost o singura data, in calitate de impresar. Pe Cornel Dinu l-am vazut de doua ori in viata mea, poate ma confunda cu altcineva. Nu inteleg ce legatura as fi avut cu Mile Jerkovici, pe care l-am vazut tot de doua ori. Am venit in Cipru in 2000, acest meci s-a disputat doi ani mai tarziu. Se poate vedea in pasaportul meu", a spus cel poreclit Zonja pentru Kurir Info.

Sarbul sustine ca implicarea in acest scandal se datoreaza prieteniei pe care a avut-o cu temutul luptator sarb Arkan.

"Toata lumea stie ca eram prieten cu Arkan si nu mi-e rusine cu asta. Sunt implicat de mai bine de 20 de ani in fotbal si nu am facut nimic necurat", a mai spus Zonja.

De asemenea, Dan Tan, cel despre care s-a spus ca este capul mafiei pariurilor din Singapore, a negat legaturile cu Reghecampf.

"Nu inteleg de ce nu meu a fost mentionat in asa ceva. Este total neadevarat. Sunt nevinovat si sunt gata sa demonstrez la tribunal", a comentat Dan Tan.

Mile Zerkovici, un alt sarb implicat in caz, este izolat de politia sarba, fiind martor intr-un dosar de trafic de droguri.

Procurorul" Cornel Dinu a sustinut ca l-a salvat de la moarte pe Reghecampf in 2002, cand a intervenit pe langa un mafiot sarb pentru a-l cruta.

Dinu spune ca Reghecampf a luat 200 de mii de euro pentru a tranti un meci din Bundesliga, care nu s-a mai terminat cu rezultatul dorit.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Reghecampf blaturi, #meciuri trucate Reghecampf, #Reghecampf Cornel Dinu , #stiri Cornel Dinu