Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Scandalul Reghecampf - Dinu face inconjurul Europei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 05 Februarie 2013, ora 23:45
3942 citiri
Scandalul Reghecampf - Dinu face inconjurul Europei

Scandalul dintre Cornel Dinu si Laurentiu reghecampf face inconjurul Europei, jurnalisti de la cele mai cunoscute publicatii de pe "Batranul Continent" relatand declaratiile celor doi.

Cornel Dinu a iesit primul la atac, dezvaluind ca Reghecampf a primit bani de la mafia sarba pentru a aranja un meci cu Bayern Munchen, in vremea cand era jucator in Bundesliga.

Tehnicianul a negat vehement aceasta informatie si s-a lansat intr-o avalansa de jigniri, secondat de sotia lui, Anamaria Prodan, si de managerul Stelei, Meme Stoica.

Asa cum era de asteptat, scandalul a facut valva intai in Germania.

Cei de la Die Walt au publicat un material despre Reghecampf, acesta fiind preluat apoi de o multime de site-uri de stiri din Germania.

"Fostul fotbalist profesionist, Laurentiu Reghecampf, a fost acuzat in presa romana ca ar fi vrut sa aranjeze un meci din Bundesliga. Fostul antrenor Cornel Dinu il acuza ca a primit 200 de mii de euro de la mafia sarba pentru ca echipa lui, Energie Cottbus, sa piarda meciul cu Bayern Munchen la o diferenta de 3 goluri. In final, respectiva partida s-a incheiat cu scorul de 3-1", noteaza nemtii.

Editia in limba franceza a portalului Eurosport a relatat scandalul din fotbalul romanesc.

"Antrenorul Stelei Bucuresti si fostul mijlocas al lui Energie Cottbus ar fi primit bani din partea mafiei sarbe pentru a truca un meci cu Bayern Munchen, din perioada in care era jucator, a anuntat un oficial al clubului Dinamo."

Cornel Dinu face dezvaluiri incredibile despre Reghecampf

In Olanda, Voetbal International aminteste ca Reghecampf a reactionat dur dupa acuzatiile lui Cornel Dinu si ca l-a amenintat pe "Procuror" cu un proces pentru calomnie.

Reghecampf ii raspunde dur lui Cornel Dinu: Betiv, drogat...

Scandalul dintre Reghecampf si Dinu a ajuns in publicatii online din majoritatea statelor europene, el fiind, de asemenea, comentat intens pe forumurile cu profil sportiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Reghecampf blaturi Germania, #Reghecampf blat Bayern Munchen, #Reghecampf Cornel Dinu scandal , #stiri Cornel Dinu