Becali il apara pe Penescu: Nu cred ca se va dovedi ca arbitri au luat spaga

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 14:23
1514 citiri
Becali il apara pe Penescu: Nu cred ca se va dovedi ca arbitri au luat spaga

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu crede ca procurorii DNA vor dovedi ca patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a mituit mai multi arbitri.

"Penescu si-a zis << Ba, ai dracu, ei te arbitreaza corect daca le dai bani >>, dar se gaseste altul care da mai mult si tot pierzi. Eu sunt convins ca nu se va dovedi spaga la arbitrii. Penescu, daca o fi dat spaga, el nu dadea sa fure, dadea ca sa nu fie furat, sa fie arbitrat corect. Chiar ma gandeam ca a picat el, care e mai nou in fotbal. Imi pare rau de el. Cand vad ca s-au dat spagi de 2.000-3.000...Ce naiba, atata e spaga la arbitri? Nu trebuiau arestati gainari, ci rechinii. Eu cred ca nu se va dovedi ca arbitrii au luat vreo spaga, ca nici nu cred ca au luat. De Gheorghe Constantin nu spun ca n-a luat. Oricum, se face prea mult tam-tam pe coruptia din fotbal", a spus Becali la GSpTV.

Latifundiarul din Pipera si-a schimbat radical parerea despre activitatea DNA. Daca inainte de arest spunea ca procurorii anticoruptie abuzeaza de putere, Becali crede acum ca activitatea DNA-ului este una corecta.

"Mie mi-a spus cineva ceva, atunci, inainte de meciul cu Arges, cand i-am spus lui Penescu "mai usor cu arbitrii"...Probabil aceasta persoana avea informatii de la DNA. Penescu a cazut ca musca-n lapte. Principalii vinovati suntem toti. Iar ce a facut DNA-ul a fost un abuz benefic. Ce zic oamenii? 'L-a luat pe Becali cu valiza, pe Penescu, cu arbitrii'...Chiar daca nu au probe, ca eu cred ca nu au probe...Becali, valiza, Penescu...pana la urma toti se sperie. DNA verifica coruptia, parerera mea ca DNA-ul e o activitatea corecta pe teritoriul Romaniei. E buna, se curata societatea de coruptie", a mai spus Becali.

Cornel Penescu si fostul sef al arbitrilor, Gheorghe Constantin, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzati de dare si luare de mita.

#Gigi Becali, #Cornel Penescu arestat, #mita arbitri DNA , #DNA