Omul unui apropiat de-al lui Putin. Cine e milionarul gata să bage bani la Dinamo

Marti, 30 Mai 2023, ora 08:35
3414 citiri
Omul unui apropiat de-al lui Putin. Cine e milionarul gata să bage bani la Dinamo
Cornel Varvara ar putea investi la Dinamo FOTO facebook

Dinamo e ca și promovată în Superliga României, după ce a învins cu 6-1 pe FC Argeș în meciul de baraj disputat aseară pe Arena Națională.

La meci a asistat și Cristi Borcea, care a adus și un potențial investitor alături de care a urmărit partida.

Este vorba despre Cornel Varvara, afacerist în domeniul energiei și al reciclării, despre care Borcea spune că ar putea oricând să investească până la trei milioane de euro pe loc la Dinamo.

„Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Connie vrea”, a spus Cristi Borcea, potrivit GSP.

Cornel Varvara este socotit unul dintre oamenii lui Marius Vizer, singurul român apropiat oficial de Vladimir Putin, din postura de președinte al Federației Internaționale de Judo, for la care Putin este președinte de onoare.

Aseară, Cristi Borcea a dat și o soluție despre cum ar putea rezolva Dinamo problemele financiare prin intermediul legendelor clubului.

„În momentul în care Dinamo care se va gândi la Lupescu, Prunea, Răducioiu… eu zic că în jurul lor se vor aduna foarte mulți oameni și vom avea un buget care va sări de 10 milioane. Îi felicit, au jucat extraordinar, au avut șansă și acum o să mergem în Dizivia A”, a spus Cristi Borcea, după meci.

Eveniment Quarterly Report

Un autogol incredibil a decis meciul dintre Oțelul și Dinamo. Disperare în tabăra "câinilor"
VIDEO
Un autogol incredibil a decis meciul dintre Oțelul și Dinamo. Disperare în tabăra "câinilor" VIDEO
Oțelul Galați a reușit a doua victorie consecutivă în campionat, reușind să câștige meciul de acasă cu Dinamo, scor 1-0. La Galați, Oțelul a învins-o pe Dinamo cu 1-0. Singurul gol...
Cupa României: cum s-a terminat meciul zilei, cel dintre Dinamo și FCU Craiova
Cupa României: cum s-a terminat meciul zilei, cel dintre Dinamo și FCU Craiova
Echipa Dinamo a remizat, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu formaţia FC U 1948 Craiova, în grupa C a Cupei României. Pentru Dinamo a marcat Amzar, în minutul 18, în timp ce pentru...
#cornel varvara, #Dinamo, #investitor, #echipa, #milionar, #putin, #vizer , #stiri fotbal