Corneliu Ciontu are 67 de ani, este deputat si de un an este membru PC. Corneliu Ciontu este casatorit si are trei copii.

Corneliu Ciontu candideaza pentru un post de deputat in colegiul nr. 22 din Bucuresti.

Ciontu nu si-a ascuns trecutul comunist si scrie in CV-ul oficial de pe site-ul Camerei Deputatilor istoricul colaborarii cu Uniunea Tineretului Comunist (UTC) si Partidul Comunist Roman (PCR) – din 1967 pana in 1989 a fost activist UTC si PCR, in Bucuresti.

Corneliu Ciontu este la al patrulea partid: dupa Revolutie si despartirea de PCR, a trecut prin PRM, PNG-CD si din 2007 este membru PC.

In Partidul Romania Mare a fost membru fondator, avand functiile de secretar, vicepresedinte, prim-vicepresedinte si presedinte.

In martie 2005, cand Corneliu Vadim Tudor s-a retras de la sefia partidului, Corneliu Ciontu a preluat conducerea PRM, pana in iunie 2005, cand Vadim Tudor a revenit la conducere. Ciontu a parasit atunci partidul.

In 2006, a fost prim vicepresedinte PNG-CD, iar din 2007 Corneliu Ciontu este membru al Partidului Conservator.

Corneliu Ciontu este distins cu Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Corneliu Ciontu
Corneliu Ciontu

Data nasterii: 15 noiembrie 1941, Bucuresti

Cariera:  Activist UTC, PCR, deputat

Evenimente importante:  Deputat in trei legislaturi succesive

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Corneliu Ciontu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.