Corneliu Vadim Tudor, executat silit pe salariul de europarlamentar

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 15:25
5462 citiri
Corneliu Vadim Tudor, executat silit pe salariul de europarlamentar
Foto: Arhiva

Corneliu Vadim Tudor are noi probleme cu justitia. Pentru ca refuza sa plateasca suma stabilita drept despagubire pentru calomniile la adresa fostului lider al PIN Cozmin Gusa, europarlamentarul risca poprirea salariului pentru activitatea prestata in PE.

Actiunea a fost demarata de avocatul lui Gusa. "Pana in acest moment am reusit sa recuperam, cu executori judecatoresti, o parte din suma respectiva prin depistarea unor conturi ale lui Vadim Tudor si preluarea banilor din ele, iar in acest moment tocmai am deschis procedura de poprire pe leafa de europarlamentar a acestuia", a declarat fostul lider PIN, pentru Inpolitics.

Mai mult, in cazul in care nici in acest mod nu se acopera suma acordata de justitie, pasul urmator va fi executarea silita a vilei lui Vadim Tudor, din Cotroceni, "numai ca aici ar putea aparea o problema foarte grava, pentru ca Vadim si-a trecut casa pe numele fiicelor dupa ce fusese pronuntata decizia definitiva in justitie si fusese notificat legal, ceea ce este o fapta de natura penala care l-ar putea lasa fara imunitatea de la Bruxelles si chiar trimite dupa gratii", mai explica fostul lider PIN.

Cozmin Gusa a castigat, dupa ani de lupta, definitiv, un proces de mai multe sute de milioane de lei vechi cu Vadim, dupa ce liderul PRM a sustinut in gazetele sale ca Gusa e tatal real al copilului fostei deputate Lavinia Sandru.

In plus, Gusa a decis sa ii deschida un nou proces de calomnie lui Vadim caruia ii cere o suma similara celei din primul proces: "Prin decizia justitiei, liderul PRM avea obligatia platii unei sume de bani, dar si a publicarii unor scuze publice si dezmintiri in doua cotidiane de impact national si in propriul ziar. Nu numai ca nu a facut acest lucru, dar a continuat sa profereze minciuni si calomnii la adresa mea, asa ca va trebui sa dea, din nou, socoteala", a avertizat Gusa.

Pe de alta parte, Corneliu Vadim Tudor are si un alt dosar penal in care este anchetat pentru ultraj in cazul evacuarii silite a sediului PRM si care risca sa il trimita dupa gratii.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani şi nu va fi de acord cu creşterea taxelor sau cu impozitul progresiv, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă....
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Marcel Ciolacu, premierul României a anunţat, miercuri, 28 februarie, că Guvernul aprobă în şedinţă lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde asigură Programul...
#Vadim poprire salariu, #Vadim Gusa proces, #Vadim Tudor procese , #europarlamentar