Executorul judecatoresc jignit de CV Tudor: Mi-e rusine ca sunt romanca

Duminica, 09 Ianuarie 2011, ora 20:53
3924 citiri
Executorul judecatoresc jignit de CV Tudor: Mi-e rusine ca sunt romanca
Foto: Arhiva

Executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc spune ca ii este rusine ca este romanca, dupa episodul evacuarii PRM dintr-un imobil retrocedat. Femeia a fost jignita si bruscata de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor si apreciaza ca Marius Marinescu a exacerbat cu reavointa scandalul.

Paula Daniela Somaldoc spune ca, din cauza unui asemenea comportament, Romania este vazuta in exterior ca o tara care "nu poate fi civilizata", care nu poate face dovada ca "am ajuns in stadiul in care sa dam importanta legii", scrie Romania Libera.

Nu i-a fost frica de CV Tudor, insa apreciaza ca "este un comportament sub orice critica. Aici nu este vorba de mine, ca persoana, ci este vorba de noi, ca tara. De noi, Romania. Imi pare foarte rau. Am facut tot ce a depins de mine ca sa nu se ajunga la acest balci".

"Imi pare rau ca, in acest fel, am dovedit ca suntem o tara pe care nu vreau sa o calific altfel... Mi-e rusine. Mi-e rusine ca si eu fac parte din aceasta tara, ca sunt tot romanca si cei de dincolo ne vad sub acest aspect... Mi-e rusine ca sunt exemple de genul domnului Vadim printre noi. Ca nu putem fi o tara civilizata, ca inca nu am ajuns la stadiul de a da importanta legii, ca nu am ajuns inca la nivelul in care sa stim ca civilizatia si dezvoltarea unei societati tin in primul rand de responsabilitate. Un popor care nu stie ce este responsabilitatea nu poate sa se dezvolte, nu poate sa reziste, nu poate sa fie demn", continua executorul judecatoresc.

Paula Daniela Somaldoc mai spune: "Domnul Marinescu m-a suparat foarte tare si il consider ca fiind cel mai vinovat de situatia creata. A fost persoana care i-a mentinut starea de agitatie domnului Vadim, a fost cel care a pus gaz pe foc incurajandu-l, spunand in continuu ca eu comit un abuz, ca voi infunda puscaria, in loc sa ii explice care este legea si sa faca demersuri pentru calmarea situatiei".

Executorul judecatoresc a spus ca va depune plagere penala impotriva lui Vadim, "pentru Romania". "Voi depune plangere penala. Nu pentru mine, ca persoana, ci pentru ca eu am reprezentat acolo o autoritate a statului. Este nevoie sa fac aceasta plangere penala pentru statul acesta, pentru Romania. E nevoie de plangerea mea penala. Am formulat aceasta plangere penala si o voi depune luni sau marti".

Pe Paula Daniela Somaldoc nu a schimbat-o in niciun fel incidentul: "Asa am fost, asa raman. Acest episod n-a fost decat un segment din activitatea mea curenta. Nu mi s-a intamplat nimic mai mult decat pana acum, cu o exceptie: caracterizarea generoasa pe care mi-a facut-o domnul Vadim, in rest, nimic deosebit. Nicio evacuare nu este linistita".

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#paula daniela somaldoc, #executor judecatoresc, #evacuare vadim, #vadim executor judecatoresc , #europarlamentar