Vadim, confundat cu Becali in Parlamentul European

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 07:32
2378 citiri
Vadim, confundat cu Becali in Parlamentul European
Foto: Arhiva

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost confundat in PE cu Gigi Becali, si el europarlamentar.

Europarlamentarii romani care au vorbit luni in sedinta de plen a PE au atins teme precum mafia din Romania, peisajele feerice ale tarii, salariile profesorilor, sistemul de sanatate, minoritatea ceangailor si extremismul maghiar, despre orice in afara de teme europene.

Corneliu Vadim Tudor a discutat in cadrul dezbaterii "Fluxuri migratorii cauzate de instabilitate: domeniul si rolul politicii externe a UE-Reactia UE la fluxurile migratoare din Africa de Nord si Sudul Mediteranei, in special in Lampedusa", arata Mediafax.

Acesta a fost confundat de presedinta de sedinta, italianca Roberta Angelilli, cu George Becali. "Domnule Becali, va rog", i-a spus aceasta europarlamentarului, care a corectat-o: "Vadim Tudor. Eu sunt inregistrat. Nu este domnul Becali".

Elena Basescu a vorbit despre fluxurile migratorii, dar si despre strategia pe care Romania si-a construit-o in domeniul turismului.

"Pentru a face fata competitiei din domeniul turismului la nivel global, Romania si-a construit in mod profesionist o strategie prin care sa se deosebeasca de alte destinatii turistice din lume. Strategia are la baza brand-ul de tara al Romaniei, un concept prin care prezentam potentialilor turisti autenticitatea traditiilor si peisajele feerice pe care le avemm", a spus Elena Basescu.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a discutat despre situatia cu care se confrunta profesorii din Romania. "In Romania exista o lege care spune ca profesorii ar trebui sa aiba salariile marite pentru ca ele sunt foarte mici, o lege aprobata si votata in Parlamentul national, dar care nu este aplicata absolut deloc", a spus acesta.

Claudiu Ciprian Tanasescu, europarlamentar care a candidat din partea PRM si care acum face parte din delegatia PSD, s-a plans ca "urmare a Guvernarii incompetente si a politicii dezastruoase de dezmembrare economica dusa de regimul Basescu-Boc, sistemul sanitar din Romania si in special cel al asigurarilor de sanatate a ajuns la limita subzistentei".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vadim Tudor Becali confudat, #europarlamentari romani PE , #Gigi Becali