Vadim spune ca nu are bani sa lanseze candidatii PRM la europarlamenare

Vineri, 15 Mai 2009, ora 17:21
1863 citiri
Vadim spune ca nu are bani sa lanseze candidatii PRM la europarlamenare

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu crede ca va face o lansare oficiala a candidatilor pentru PE, din motive financiare, si ca, desi cel care ocupa locul doi pe lista partidului, Gigi Becali, are bani, nu ii va cere.

"Nu ma trage inima, pentru ca eu spun, costa foarte scump, noi nu avem bani si aici se dovedeste ce fel de oameni suntem. Gigi Becali are bani, dar nu sunt genul de om sa ceara nimanui nimic, ca daca aveam raporturi d-astea nu era o problema. Eu nu cer nimanui nimic. Sa vedem, ne mai gandim, e o chestiune pe care nu o pot decide singur, ma mai sfatuiesc cu alti oameni din biroul permanent al partidului", a spus presedintele PRM.

Totusi, el a mai afirmat ca, daca va face o lansare, din motive "propagandistice" o va face foarte aproape de data alegerilor, "cam cu zece zile inainte", pentru ca "ultima impresie conteaza".

La conferinta de presa de vineri a participat doar presedintele PRM, desi, initial, purtatorul de cuvant al partidului, Marius Marinescu, anuntase, prin intermediul unui comunicat de presa, ca va fi o "conferinta de presa extraordinara sustinuta de domnul Corneliu Vadim Tudor, presedintele partidului si de domnul George Becali", urmand ca in cadrul acesteia sa se faca un "anunt important".

Ulterior, purtatorul de cuvant al PRM a revenit si a transmis, prin intermediul unui nou comunicat, ca "intalnirea cu mass-media la care va participa si domnul George Becali va fi anuntata pentru o data ulterioara". Comunicatul prin care se revine asupra participarii lui Becali la conferinta de presa este semnat de Marius Marinescu, purtatorul de cuvant al PRM, si Codrin Stefanescu, vicepresedinte al partidului.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat ca nu stia nimic de prezenta lui Becali la conferinta si ca, in opinia sa, omul de afaceri ar avea alte lucruri de facut."E canicula, e etapa de fotbal, sunt atatea alte lucruri... Eu nu aveam stire ca vine domnul Becali", a spus Vadim Tudor, si a invitat-o pe jurnalista care a pus intrebarea sa mearga direct la Becali. "Daca ai venit pentru el, el sta alaturi, iti urez succes, du-te alaturi", a mai afirmat presedintele PRM.

De asemenea, C.V. Tudor a afirmat ca "mai multi oameni, membri de partid" au facut "eforturi deosebite"si au reusit sa achite datoriile pentru chiria sediului central, care ajunsesera la 1,3 miliarde lei vechi.

Citeste si:
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
TAROM a anunțat luni, 29 noiembrie, că românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie, cu o zi mai devreme față de cum a anunțat ministurl Transporturilor Sorin...
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Senatorul USR Cosmin Poteraș a depus luni, 29 noiembrie, o inițiativă care introduce cursuri de conducere defensivă pentru cei cu carnetul de conducere suspendat. Concret, Cosmin Poteraș...