Vadim Tudor confirma: Becali s-a inscris in PRM

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 14:26
5413 citiri
Vadim Tudor confirma: Becali s-a inscris in PRM
Foto: Realitatea TV

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a confirmat, miercuri, ca omul de afaceri Gigi Becali s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida din partea acestei formatiuni la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

"E membru PRM, normal. I-am semnat si carnetul de membru al PRM, i-am semnat si adeziunea", a raspuns Corneliu Vadim Tudor la una dintre intrebarile jurnalistilor.

Vadim Tudor a blamat autoritatile pentru modul in care au abuzat de putere si l-au retinut pe fostul lider PNG si a spus ca nu avea cum sa nu ia atitudine si sa-i intinda o mana de ajutor fratelui sau.

"Becali a fost convins si de avocati si mai stiu eu de cine si a primit aceasta mana frateasca pe care i-am intins-o. Mai tanarul meu confrate Gigi Becali a fost arestat in mod samavolnic. Mi-am facut o datorie de onoare sa ii ofer acest loc eligibil, dupa mine, locul 2 pe lista domnului Becali pentru ca el il merita cu prisosinta.

Uitati-va si voi ce fauna defileaza in delegatia Romaniei la Parlamentul European. Nu dau nume, dar sunt niste zuze care se alearga ca Tom si Jerry una pe alta, fara sa le bage nimeni in seama", a mai spus liderul PRM.

Becali nu mai reprezinta acum un nume, ci un simbol

C.V. Tudor a spus ca prin modul abuziv in care a fost arestat Becali, el a devenit dintr-un simplu nume, un simbol, iar cauza sa a devenit cauza tuturor.

"Suntem in secolul XXI, mileniul III crestin si este inadmisibil ca o familie sa fie inspaimantata atunci cand nici nu au rasarit bine zorii, sa vina zecile de mascati. Si aici fac o paranteza, in Romania se naste o noua meserie, meseria de mascat", a opinat Tudor.

El a mai spus ca i-a oferit locul pe liste lui Becali pentru ca doar nu se astepta cineva ca tocmai el, "justitiar innascut", sa nu ia atitudine.

"Becali se afla in Imperiul Raului. In ce tara din lume se mai intampla asa ceva? Credea regimul ca eu, justitiar innascut, voi suporta asa ceva? (...) Este o rusine, e mai rau ca pe timpul lui Stalin. Te ia noaptea de la familia ta si nu-ti spune cu ce-ai gresit. Cauza lui Gigi Becali e cauza tuturor. El nu mai reprezinta acum un nume, ci un simbol", a conchis Corneliu Vadim Tudor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Corneliu Vadim Tudor, #liste PRM, #alegeri europarlamentare, #Gigi Becali candidat , #Gigi Becali