Corneliu Vadim Tudor, inmormantat cu onoruri militare

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 12:51
11567 citiri
Corneliu Vadim Tudor, inmormantat cu onoruri militare

Corneliu Vadim Tudor va fi inmormantat joi si va avea parte de onoruri militare avand in vedere faptul ca a fost decorat cu ordinul "Steaua Romaniei", chiar daca Traian Basescu a cerut sa ii fie retrasa.

Fondatorul PRM va fi inmormantat joi de la ora 12:00 la cimitirul Ghencea, transmite Romania TV. Trupul lui Corneliu Vadim Tudor va fi dus marti la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Bucuresti.

Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a transmis ca oamenii trebuie sa si-l aminteasca pe acesta ca fiind un mare patriot si a precizat care au fost ultimele cuvinte ale politicianului.

"Mama, asta a fost ultima mea zi. Fac infarct", ar fi spus Vadim Tudor inainte sa faca infarct. "El s-a simtit rau. Avea probleme cu revista, cu partidul, multe suparari", a spus sotia sa.

Iliescu, despre Vadim Tudor: Nu poate fi judecat superficial. Si-a iubit cu ardoare tara, cum putini pot s-o faca

Aceasta are si un mesaj catre cei care adreseaza cuvinte dure la adresa sotului sa: "Sa nu aiba parte de ce avem noi".

Intrebata cum trebuie sa si-l aminteasca romanii pe Vadim Tudor, sotia sa a raspuns: "Un bun patriot, un om care si-a iubit tara mai mult decat orice pe lume. Un om care a iubit oamenii, animalele".

Una dintre fiicele fondatorului PRM a declarat ca trupul lui Vadim Tudor va ramane la biserica Sfantul Gheorghe pana miercuri, cand va fi dus la Cimitirul Ghencea.

Pe de alta parte, Pro Tv, transmite, citand Agerpres, ca senatorii discuta marti posibilitatea ca trupul lui Vadim Tudor sa fie depus la Senat.

Corneliu Vadim Tudor a murit - Mihai Gainusa ii dedica o poezie

"Discutam solicitarea in Biroul Permanent de la ora 13:00. Din partea familiei vin solicitarile acestea de depunere si noi vom lua o decizie in sedinta Biroului de azi. E in functie si de programul de inmormantare", a declarat Ioan Chelaru, vicepresedintele social-democrat al Senatului.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, in jurul orei 18:30. Acesta fusese internat la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei din cauza unor afectiuni cardiace. Fondatorul PRM a suferit un infarct si a fost supus

Citeste si:
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Relația dintre partidele care fac parte din coaliția de guvernare continuă să fie una tensionată după ce un vicepreședinte PNL a făcut apropouri pentru remanierea ministrului UDMR al...
Liberalii din Satu Mare renunță la toate funcțiile de conducere din administrația locală și județeană: ”UDMR are dublă comandă”
Liberalii din Satu Mare renunță la toate funcțiile de conducere din administrația locală și județeană: ”UDMR are dublă comandă”
Filiala judeţeană Satu Mare a Partidul Naţional Liberal (PNL) a anunţat, marţi, că renunţă la funcţiile de conducere din administraţia locală şi judeţeană, din cauza unor...