Alegeri parlamentare: Fratele lui Vadim se bate in Prahova cu patronul Romania TV

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 16:22
3186 citiri
Alegeri parlamentare: Fratele lui Vadim se bate in Prahova cu patronul Romania TV

Dupa o pauza de patru ani, Marcu Tudor, fratele mai mare al liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor (in prezent europarlamentar), incerca sa revina in Parlamentul Romaniei, candidand si de data asta tot in Prahova, dar in cu totul alte conjuncturi politice decat in perioadele cand a reusit sa prinda confortabile scaune de deputat.

General in rezerva, Tudor a reusit ca in perioada 1996 - 2008 sa prinda nu mai putin de trei mandate consecutive in Camera Deputatilor, toate in judetul "aurului negru", numai ca acum are sanse minime sa-l obtina si pe al patrulea, lupta in judet dandu-se aproape exclusiv intre candidatii USL si cei ai ARD, ca si sanse reale de a castiga cele 17 colegii (12 pentru deputati si 5 rezervate senatorilor).

Pe de alta parte, Marcu Tudor a fost directionat de fratele Vadim in Colegiul 4 prahovean (zona Slanic) cu foarte puternic iz PSD-ist, unde din partea USL va candida nimeni altul decat Sebastian Ghita, practic cel mai bogat si puternic om din judet, patronul RTV fiind cotat in Top Capital 300 cu o avere impresionanta pentru un om de doar 33 de ani, aproximativ 130 milioane euro.

Romania Mare participa in Prahova cu liste incomplete de candidati, 7 la deputati si 3 la senatori, partidul lui Vadim fiind din ce in ce mai vizibil pe scena politica judeteana a ultimilor ani, spre deosebire de cel al lui Dan Diaconescu.

#alegeri parlamentare 2012, #candidati Prahova parlamentare 2012, #Parlamentul Romaniei, #Sebastian Ghita top 300 romani bogati , #PRM