C.V. Tudor: Lui Iliescu ii este greu sa lupte cu Adrian Copilul Minune

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 19:53
3997 citiri
C.V. Tudor: Lui Iliescu ii este greu sa lupte cu Adrian Copilul Minune

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri ca mesajul despre "sinergia faptelor si meandrele concretului" al lui Ion Iliescu nu ar avea succes in fata unor Florin Salam, Vali Vijelie, sau Adrian Copilu' Minune.

Tudor a mai spus ca-i va telefona presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, pentru a-l ruga sa candideze inca o data in Parlament.

"Ma duc sa-i dau telefon lui Ion Iliescu. Vreti sa-i zic ceva din partea voastra? Mosule, ce tanar esti? Sa-i cant la microfon manele?", i-a intrebat Corneliu Vadim Tudor pe jurnalisti.

"Nu", si-a raspuns liderul PRM. "Dar pot sa-i spun asa: plecarea lui trage cu 10% PSD in jos. A avut si el pacatele lui, dar (...) nu poti conduce bine decat partidul pe care l-ai creat tu insuti. Si in situatia asta mai suntem doi: eu si cu Iliescu", a continuat presedintele PRM.

"Dar cum te lupti cu Florin Salam, cu Vali Vijelie, cu Adrian Copilu Minune? E mai greu. Vin aia, fac o masa cu mici, cu fleici, cu bere si se duce Iliescu si le vorbeste de sinergia faptelor si meandrele concretului il dau aia jos de pe scena. Eu cred ca mai poate sa stea cel putin 4 ani in Parlament", a mai declarat Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat anterior ca decizia de a nu mai candida pentru un loc in Parlament este irevocabila, pe motiv ca viata politica ar fi prea solicitanta pentru varsta pe care o are.

C.V. Tudor: Luam in calcul orice, mai putin disparitia noastra

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat miercuri ca partidul sau ia in considerare incheierea unei aliante preelectorale pentru a accede in Parlament, iar Consiliului National a fost convocat pe 6 septembrie pentru alegerea conducerii executive a formatiunii.

"Luam in considerare multe variante ca sa nu fim pe placul nemernicilor care vor sa ramana Romania fara sistem imunitar. Luam in calcul orice, mai putin disparitia noastra ca partid. Romania Mare e un brand foarte puternic", a raspuns miercuri liderul PRM la intrebarea daca partidul ia in considerare o alianta pentru alegerile parlamentare din toamna.

Liderul PRM a precizat ca alianta va fi una "electorala in conditiile legii", deoarece pentru o fuziune sau alianta politica, noua entitate trebuie sa obtina un prag electoral de 8%.

Liderul PRM a mai declarat ca formatiunea a primit propuneri in acest sens, iar dialogurile sunt purtate de Lucian Bolcas si Gheorghe Funar.

"O sa facem un cartel electoral patriotic si justitiar care in noiembrie sau decembrie va spulbera multe planuri", a declarat Corneliu Vadim Tudor la intrebarea spre ce partide politice isi va indrepta PRM atentia pentru o colaborare electorala, in conditiile votului uninominal.

Totodata, liderul PRM a anuntat ca, la debutul sesiunii extraordinare, pe 6 septembrie, va fi convocat Consiliul National al partidului pentru alegerea noii conduceri executive si pentru a discuta candidaturile in sistem uninominal.

Susținătorii oligarhului fugar Ilan Șor, care au creat la Moscova o alianță electorală anti-Maia Sandu, se plâng de hărțuire pe aeroportul din Chișinău VIDEO
Susținătorii oligarhului fugar Ilan Șor, care au creat la Moscova o alianță electorală anti-Maia Sandu, se plâng de hărțuire pe aeroportul din Chișinău VIDEO
Liderii noului bloc electoral pro-rus Victorie, care gravitează în jurul oligarhului fugar Ilan Şor şi se opun planurilor preşedintei Maia Sandu de a adera la Uniunea Europeană, au declarat...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Corneliu Vadim Tudor, #disparitie, #alianta, #electorala , #PRM