C.V. Tudor: Nu au cum sa ma schimbe. Il puteau face pe Funar imparatul Japoniei

Marti, 30 Iulie 2013, ora 08:14
3136 citiri
C.V. Tudor: Nu au cum sa ma schimbe. Il puteau face pe Funar imparatul Japoniei

Corneliu Vadim Tudor sustine ca excluderea sa din PRM este ilegala, la fel ca si alegerea lui Gheorghe Funar in fruntea partidului.

"Noi am avut un Congres extraordinar in 20 iulie, tot sambata si cei peste 1.200 de delegati din toata tara m-au reinvestit in functia de presedinte al partidului, oameni de care a auzit cineva. Nu au cum sa ma schimbe. Il puteau face pe Funar imparatul Japoniei si noi ne uitam in gura lor", a declarat Vadim, luni seara, la Romania TV. "Deocamdata, ei sunt in ilegalitate, au convocat un Congres ilegal", adaugat europarlamentarul.

Corneliu Vadim Tudor a mai spus ca delegatii PRM de la reuniunea de sambata au fost mintiti ca va fi si el prezent. "Au fost mintiti ca vin si eu la Congres", a spus Vadim.

Despre adversarul sau politic, europarlamentarul a opinat ca se lupta pentru putere pentru ca "vrea sa mai fie si el sef o data".

In viziunea lui Vadim, nationalistii castiga teren in Europa, din cauza crizei economice.

Vadim Tudor, exclus din PRM. Funar este noul presedinte (Video)

"In perioada de criza, culoarul nationalist, cel putin in Europa, e din ce in ce mai larg. A lucrat criza pentru noi. Acum lucreaza din nou. Trebuie un burete rational - cu mine se poate vorbi daca imi explici cu argumente solide - pentru a impiedica miscarile cu adevarat extremiste, care pun mana pe un pistol. Eu ii deranjam, le-am stricat ploile. Ei nu ma pot da afara, sunt disperati", a apreciat Corneliu Vadim Tudor.

#Vadim excludere PRM, #Vadim Funar imparatul Japoniei, #Vadim Congres PRM , #PRM