C.V. Tudor: PRM ar putea sustine o motiune de cenzura a PSD

Vineri, 05 Septembrie 2008, ora 17:48
1435 citiri
C.V. Tudor: PRM ar putea sustine o motiune de cenzura a PSD

PRM ar putea negocia sustinerea unei motiuni de cenzura a PSD, iar in campania electorala va avea "relatii civilizate" cu adversarii politici, inclusiv cu PD-L, a anuntat, vineri, liderul Corneliu Vadim Tudor.

Intrebat daca va duce in campania electorala o politica de non-combat fata de PD-L, liderul PRM a declarat vineri ca partidul sau "nu a atacat nici persoane, nici partide", informeaza NewsIn.

"Nu va fi non-combat, insa vom avea relatii civilizate si cu ei (n.r. PD-L) si cu celilalti", a spus Corneliu Vadim Tudor, care a adaugat ca "daca va fi nevoie, vom mai repeta asemenea colaborari (PD-L)".

Liderul PRM a reiterat ca partidul sau va sustine motiunile simple ale democrat-liberalilor si a afirmat ca ar putea sprijini inclusiv un demers antiguvernamental al social-democratilor impotriva Executivului.

Corneliu Vadim Tudor a insistat ca PRM nu are in vedere incheierea vreunei aliante preelectorale, totusi, la capitolul colaborari electorale, Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca PRM ar putea incheia un protocol cu Vatra Romaneasca, ai carei membrii s-ar putea regasi printre candidatii partidului.

Corneliu Vadim Tudor a solicitat din nou amanarea scrutinului din toamna in ziua de 6 decembrie pentru a nu "macula Ziua Nationala". El l-a criticat pe premierul Tariceanu ca a fixat data alegerilor cu o zi inainte de implinirea a 90 de ani de la Unirea de la Alba-Iulia. "Daca a facut-o intentionat, Tariceanu este unul dintre cei mai nerusinati impostori si dusmani ai acestui popor", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a spus ca "ii va scoate lui Calin Popescu Tariceanu gargaunii sovinismului unguresc din capul lui grecesc". "Sa aleaga. Ce e? Ori e grec, ori e ungur?" E primul grec devenit ungur. Asta nu e normal.", a mai comentat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#Corneliu Vadim Tudor, #PDL, #PNL, #alianta, #PSD, #motiune , #PRM