Continua razboiul Vadim Tudor - Codrin Stefanescu

Luni, 02 Mai 2011, ora 12:09
3743 citiri
Continua razboiul Vadim Tudor - Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul vicepresedinte al Partidului Romania Mare (PRM), a anuntat luni ca il da in judecata liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, pe care il acuza ca a devenit "marioneta" Partidului Democrat-Liberal.

"'Justitiarul', 'Incoruptibilul', 'Patriotul' Vadim Tudor a devenit, inca o data, marioneta partidului de guvernamant, o dovada suplimentara fiind si procesele verbale ale sedintelor CGMB, care arata in mod clar cum, de doi ani, voturile viceprimarului Capitalei (omul sau de casa) si al consilierilor PRM, se acorda in mod constant proiectelor PD-L - defrisari de parcuri si zone verzi, PUZ-uri, constructii ilegale, buget, etc., pana la varianta 'Udrea-PD-L' de referendum privind Legea Capitalei", a declarat Codrin Stefanescu, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Codrin Stefanescu a demisionat din PRM

Fostul lider al PRM, care a demisionat din functia de vicepresedinte in urma conflictelor avute cu C.V. Tudor si Marius Marinescu, spune ca "Tribunul" este "direct implicat in situatia dezastruoasa cu care se confrunta Bucurestiul", iar "miza" este cunoscuta de tot partidul.

"(...)Inainte, dar si in timpul campaniei electorale, 'neinfricatul' si 'cinstitul' Vadim Tudor, in timp ce cu greu se lasa convins sa sustina candidatul opozitiei unite, avea intalniri, la vedere, cu liderii PD-L, chiar in sediul partidului.

Cu alte cuvinte, dupa ce 'tratezi' diferite subiecte politice cu Videanu, de exemplu, orice declaratie publica anti-putere devine nula sau in totalitate falsa; am avut nenumarate discutii, atat in particular, ca vicepresedinte al partidului, cat si in prezenta lui Marius Marinescu, vizavi de duplicitatea si deschiderea mult prea evidenta in relatiile sale cu PD-L, adica cu 'adversarul' direct", sustine Codrin Stefanescu.

Acesta a mai spune ca, in ultimele zile, Vadim l-a atacat si l-a calomniat "in fituicile sale", "cu o isterie furibunda, total nejustificata si inexplicabila", improscandu-i cu noroi familia, motiv pentru care il da in judecata.

"Pentru toate injuriile si aberatiile pe care le-a proferat la adresa mea, am luat hotararea de a-l actiona in judecata pe numitul Corneliu Vadim Tudor. Doresc ca actiunea in instanta sa fie publica, prezenta mass-media fiind necesara intr-un proces in care voi lupta cu acest fariseu al politicii romanesti, pana la aflarea intregului adevar. Mentionez ca toate despagubirile pe care le voi obtine in urma acestui proces, vor fi donate mai multor organizatii pentru protectia mediului si animalelor, precum si uniunii 'Vatra Romaneasca'", sustine Codrin Stefanescu.

(L.S.)

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Codrin Stefanescu, #Stefanescu judecata Vadim, #Vadim blat PDL , #PRM