Continua razboiul Vadim Tudor - Codrin Stefanescu

Luni, 02 Mai 2011, ora 12:09
3793 citiri
Continua razboiul Vadim Tudor - Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul vicepresedinte al Partidului Romania Mare (PRM), a anuntat luni ca il da in judecata liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, pe care il acuza ca a devenit "marioneta" Partidului Democrat-Liberal.

"'Justitiarul', 'Incoruptibilul', 'Patriotul' Vadim Tudor a devenit, inca o data, marioneta partidului de guvernamant, o dovada suplimentara fiind si procesele verbale ale sedintelor CGMB, care arata in mod clar cum, de doi ani, voturile viceprimarului Capitalei (omul sau de casa) si al consilierilor PRM, se acorda in mod constant proiectelor PD-L - defrisari de parcuri si zone verzi, PUZ-uri, constructii ilegale, buget, etc., pana la varianta 'Udrea-PD-L' de referendum privind Legea Capitalei", a declarat Codrin Stefanescu, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Codrin Stefanescu a demisionat din PRM

Fostul lider al PRM, care a demisionat din functia de vicepresedinte in urma conflictelor avute cu C.V. Tudor si Marius Marinescu, spune ca "Tribunul" este "direct implicat in situatia dezastruoasa cu care se confrunta Bucurestiul", iar "miza" este cunoscuta de tot partidul.

"(...)Inainte, dar si in timpul campaniei electorale, 'neinfricatul' si 'cinstitul' Vadim Tudor, in timp ce cu greu se lasa convins sa sustina candidatul opozitiei unite, avea intalniri, la vedere, cu liderii PD-L, chiar in sediul partidului.

Cu alte cuvinte, dupa ce 'tratezi' diferite subiecte politice cu Videanu, de exemplu, orice declaratie publica anti-putere devine nula sau in totalitate falsa; am avut nenumarate discutii, atat in particular, ca vicepresedinte al partidului, cat si in prezenta lui Marius Marinescu, vizavi de duplicitatea si deschiderea mult prea evidenta in relatiile sale cu PD-L, adica cu 'adversarul' direct", sustine Codrin Stefanescu.

Acesta a mai spune ca, in ultimele zile, Vadim l-a atacat si l-a calomniat "in fituicile sale", "cu o isterie furibunda, total nejustificata si inexplicabila", improscandu-i cu noroi familia, motiv pentru care il da in judecata.

"Pentru toate injuriile si aberatiile pe care le-a proferat la adresa mea, am luat hotararea de a-l actiona in judecata pe numitul Corneliu Vadim Tudor. Doresc ca actiunea in instanta sa fie publica, prezenta mass-media fiind necesara intr-un proces in care voi lupta cu acest fariseu al politicii romanesti, pana la aflarea intregului adevar. Mentionez ca toate despagubirile pe care le voi obtine in urma acestui proces, vor fi donate mai multor organizatii pentru protectia mediului si animalelor, precum si uniunii 'Vatra Romaneasca'", sustine Codrin Stefanescu.

(L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Codrin Stefanescu, #Stefanescu judecata Vadim, #Vadim blat PDL , #PRM