Corneliu Vadim Tudor nu s-a dus la Parchet pentru ca are gripa

Marti, 22 Februarie 2011, ora 16:00
2495 citiri
Corneliu Vadim Tudor nu s-a dus la Parchet pentru ca are gripa
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu s-a mai prezentat marti la Parchetul de pe langa ICCJ, intalnirea sa cu procurorul de caz fiind amanata pentru luni, 28 februarie la ora 11,00, a declarat purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu, vicepresedinte al formatiunii.

"Intalnirea liderului PRM cu procurorul Daniel Anton, programata pentru marti, la ora 11.00, a fost amanata pentru ca Vadim Tudor are gripa. Intalnirea se amana pentru lunea viitoare, la aceeasi ora", a precizat Marius Marinescu.

Pe 5 ianuarie, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul scandalului provocat de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor la evacuarea sediului PRM, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

Un executor judecatoresc a sosit, pe 4 ianuarie, la sediul PRM din str. Emile Zola din Capitala, insotit de politisti, pentru a evacua sediul PRM, in urma unei noi somatii emise pe baza unei hotarari a Judecatoriei sectorului 1.

Incercarea de evacuare s-a soldat cu un scandal, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, impreuna cu mai multi membri ai formatiunii, opunandu-se actiunii executorului judecatoresc.

In cele din urma, PRM a fost evacuat din sediu, dupa mai multe ore in care s-a incercat convingerea conducerii partidului sa iasa din cladirea revendicata de fostii proprietari.

Eveniment Quarterly Report

Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi, 3 octombrie, legea privind constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor...
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Parlamentul European, Victor Negrescu, a criticat în plenul legislativului european de la Strasbourg atacurile AUR asupra profesorilor și...
#Corneliu Vadim Tudor gripa, #amana intrevedere tribunal , #PRM
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
sa vina justitia acasa la Vadim daca Vadim nu poate...Observ ca Vadim poarta aceiasi ochelari de soare precum Gadhaffi!!! ii doresc lui Vadim acelasi sfirsit ca si prietenul lui Gadaffi!!!
Poza bum
bum
rank 5
aduce-ti repede pastilele si sa-l punem pe picioare ca sa nu ramanem cu un bufon mai putin ; hai , acum , trei galeti cu apa rece , un prosop , cinci aspirine si opt perechi de palme ca sa scoata perle de calitate !