Cum incearca Becali si Vadim sa castige voturi

Vineri, 16 Martie 2012, ora 20:19
4421 citiri
Cum incearca Becali si Vadim sa castige voturi
Foto: Agenda

"Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti". Acesta este sloganul ales de Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor pentru alianta lor politica.

Cei doi au anuntat, joi, ca partidele pe care le conduc, Partidul Romania Mare si Partidul Noua Generatie, vor candida impreuna la alegerilor din acest an.

"Sondajele spun ca, la ora asta, PNG are 3-4% in Bucuresti si PRM 7-8 la suta. Asta inseamna 12% in Bucuresti. Eu cred ca va mai creste cu 2-3 procente. Si un 10% sunt multumit daca vom scoate la alegerile locale", a spus Becali, la Realitatea TV.

Potrivit spuselor sale, alianta cu PRM a fost decisa in urma unui vot in interiorul partidului sau. "Trebuia sa supun la un vot democratic si toti au spus Vadim. Atunci l-am sunat pe dl. Vadim si i-am zis ca vreau sa facem o alianta", a explicat Becali.

El a adaugat ca, desi isi dorea o alianta cu PDL, multe voci din partidul de la guvernare au "vociferat" si "s-au lasat rugati".

"De ce sa nu ma aliez cu un om care mi-a fost alaturi la greu. Daca Dumnezeu ne-a ajutat impreuna in echipa asta, poate ca Dumnezeu mi-a dat inspiratie astazi, sa supun la vot", a conchis Becali.

#alianta Vadim Becali, #Corneliu Vadim Tudor alianta Gigi Becali, #slogan PRM PNG , #PRM