Europarlamentarul Vadim Tudor se dezlantuie in direct: porc, cretin, bulangiu!

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 23:18
5574 citiri
Europarlamentarul Vadim Tudor se dezlantuie in direct: porc, cretin, bulangiu!
Foto: Arhiva (Antena3)

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, l-a acuzat, miercuri, pe fostul sau consilier Cezar Marin de proxenetism, homosexualitate si escrocherie.

Printre apelativele adresate de europarlamentar la adresa acestuia se numara cele de "porc, bulangiu, trepadus, cretin congenital". Desi limbajul necenzurat al lui Vadim Tudor nu mai suprinde pe nimeni, de aceasta data, replicile au venit in direct, in cadrul unei emisiuni la B1 Tv.

"L-au ridicat si un procuror DIICOT l-a anchetat peste 2 ore, pentru trafic de minori. Nu pot relatiile lui ta-su' sa il scape de inchisoare. Esti un porc! Ai noroc ca nu sunt in Bucuresti ca te calcam in picioare! Am sa aprind o lumanare pentru sufletul acestui nenorocit!", a spus Corneliu Vadim Tudor, la televiziunea mentionata.

Seful PRM a precizat si faptul ca "Cezar Marin nu i-a fost consilier parlamentar ci sofer", in ciuda faptului ca in contractul de munca al acestuia era specificata pozitia de consilier.

Mai mult decat atat, europarlamentarul l-a acuzat pe fostul consilier ca "a dat o teapa unei firme grecesti de mai multe milioane de euro".

In replica, Cezar Marin a spus ca nu poate suporta jignirile fostului sef: "Nu am venit aici sa ma jigneasca Vadim, cred ca e baut!", a precizat acesta, adaugand ca nu de putine ori a achitat note de plata pentru Vadim de la restaurante, ba chiar si biletele de la Disney Land, pentru fetitele acestuia.

Acuzat ca ar fi primit peste 40.000 de euro de la fostul consilier, Vadim a rabufnit: "Ii voi da 40.000 de suturi in fund si s-ar putea sa ii faca placere, pentru ca acela e locul foarte sensibil al acestui bulangiu!"

#Vadim Tudor Cezar Marin, #limba Vadim Tudor, #apelative fost consilier Vadim , #PRM