Evacuarea PRM din sediul central, amanata

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 13:37
1992 citiri
Evacuarea PRM din sediul central, amanata
Foto: Realitatea Tv

Evacuarea Partidului Romania Mare din sediul central de pe strada Emile Zola a fost amanata, dupa ce s-a constatat ca PRM subinchiriase spatiul altor trei firme, iar ordinul de evacuare nu preciza nimic despre acestea.

Astfel, evacuarea s-a amanat pentru ca se asteapta o noua hotarare din partea instantei, ce va fi data, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Vineri, la sediul PRM, presedintele partidului Corneliu Vadim Tudor a facut un adevarat scandal, neferindu-se sa foloseasca insulte si cuvinte obscene la adresa lui Traian Basescu si a Elenei Udrea.

Vadim nu se lasa evacuat si-l trimite pe Basescu dupa Ceausescu (VIDEO)

Mai mult, europarlamentarul a dat ordin ca la balconul cladirii din strada Emile Zola sa fie atarnate doua papusi cu funii legate de gat, iar deasupra lor sa fie puse doua pancarte pe care scrie "Jos Basescu" si "Tovarasul Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu".

Saptamana trecuta, PRM a primit ordinul de evacuare din sediu, pe care partidul il contesta. Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu.

Mai mult, tribunul ar fi facut si un apel la Politie si la Jandarmerie sa nu intervina.

De asemenea, presedintele PRM a sustinut ca detine documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului din strada Emile Zola nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i-a retrocedat imobilul in data de 3 martie. Mai mult, Vadim sustine ca, din informatiile sale, Andrew George Caranfil ar putea sa nu mai traiasca, fapt care schimba datele problemei.

La inceputul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul Romania Mare ca sediul formatiunii, de pe strada Emile Zola din Bucuresti, urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmand sa fie luata in considerare numai dupa ce PRM isi achita debitele.

Eveniment Quarterly Report

Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Parlamentul European, Victor Negrescu, a criticat în plenul legislativului european de la Strasbourg atacurile AUR asupra profesorilor și...
USR îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie în cazul ”reformei păcănelelor”: „Trimite documente la parlament prin care se opune”
USR îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie în cazul ”reformei păcănelelor”: „Trimite documente la parlament prin care se opune”
Liderul USR Cătălin Drulă a transmis marţi, 3 octombrie, că Marcel Ciolacu ar „proteja” industria jocurilor de noroc și că actualul proiect al social-democraților este copiat de la USR....
#Corneliu Vadim Tudor PRM, #evacuare PRM Emile Zola , #PRM