Ziare.com

PD-L ii cedeaza lui Vadim postul de vicepresedinte al Senatului

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 12:58

   

PD-L ii cedeaza lui Vadim postul de vicepresedinte al Senatului
Democrat-liberalii ii vor ceda liderului PRM Corneliu Vadim Tudor postul de vicepresedinte al Senatului in schimbul sprijinului politic al PRM pentru motiunile simple anuntate de pedelisti.

Intelegerea ar fi avut loc marti dimineata, democrat-liberalii aratandu-se dispusi sa cedeze postul de vicepresedinte al Biroului Permanent ce ii revenea, conform algoritmului politic de la Senat, informeaza NewSIn.

Senatorul PSD Nicolae Serban a precizat marti ca, in cadrul discutiilor de la nivelul conducerii Senatului, s-a gasit o solutie politica, ce urmeaza a fi validata de plenul Senatului. El a refuzat insa sa dea detalii legate de acordul la care s-ar fi ajuns in urma discutiilor din BP.

Prin acest acord s-ar pune capat disputei PRM-PC privind postul de vicepresedinte pe care conservatorii au refuzat sa-l cedeze liderului PRM
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1256 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si nu cumva.....

....le-a trecut ideea si de o motiune de cenzura?nu sa cada guvernul da sa ma distrez cum face psd-ul sa voteze contra si sa creada lumea ca sunt in opozitie!

 

Bineinteles

ca dusmanii PDL-ului vor sarii in sus ca purecii aratand cu degetul "iata cine se aliaza cu extremistii !..." In realitate,a fost o miscare deosebit de inteligenta a PDL-ului.Sa ma explic: Functia de vicepresedinte a Senatului,este,ca orice functie de "vice",mai mult onorifica.De ce o dorea cu disperare VC-ul national? Simplu.este o functie aducatoare de beneficii in plus,(bodyguarzi-cu care sa hraneasca cainii vagabonzi- masina cu sofer,plus o suma de bani in plus care va atarna greu la pensia care se apropie amenintator)atat de dragi vadimului.In plus,se pare ca PDL-ul s-a ales cu alte trei funcii dintre care cea de secretar general al Senatului este de departe mult mai importanta in economia jocurilor politice care vor avea loc in toamna asta.In plus,oamenii lui Boc s-au mai ales si cu o indulcire a mahalagismelor tri(ne)bunului,mai ales ca in aceasta campanie electorala se va sta cu cutitele pe masa.In concluzie,VC-ul national s-a ales cu ceea ce avea deja(adica o "zdranganea" si nimic mai mult) pe cand PDL-ul a castigat infinit mai mult.cat despre o colaborare pe termen lung intre PDL si Nebunul National,sa fim seriosi,asta numai alde "Gelu" sau "Ioan din Chicago"vor crede.

 

Bineinteles

ca dusmanii PDL-ului vor sarii in sus ca purecii aratand cu degetul "iata cine se aliaza cu extremistii !..." In realitate,a fost o miscare deosebit de inteligenta a PDL-ului.Sa ma explic: Functia de vicepresedinte a Senatului,este,ca orice functie de "vice",mai mult onorifica.De ce o dorea cu disperare VC-ul national? Simplu.este o functie aducatoare de beneficii in plus,(bodyguarzi-cu care sa hraneasca cainii vagabonzi- masina cu sofer,plus o suma de bani in plus care va atarna greu la pensia care se apropie amenintator)atat de dragi vadimului.In plus,se pare ca PDL-ul s-a ales cu alte trei funcii dintre care cea de secretar general al Senatului este de departe mult mai importanta in economia jocurilor politice care vor avea loc in toamna asta.In plus,oamenii lui Boc s-au mai ales si cu o indulcire a mahalagismelor tri(ne)bunului,mai ales ca in aceasta campanie electorala se va sta cu cutitele pe masa.In concluzie,VC-ul national s-a ales cu ceea ce avea deja(adica o "zdranganea" si nimic mai mult) pe cand PDL-ul a castigat infinit mai mult.cat despre o colaborare pe termen lung intre PDL si Nebunul National,sa fim seriosi,asta numai alde "Gelu" sau "Ioan din Chicago"vor crede. (revenire la forma initiala)
0
0 0
Semnaleaza comentariu nepotrivit!

 

MERITA VADIM TUDOR sa fie VICEPRESEDINTELE SENATULUI

Este o functie deosebita si o merita pe deplin CORNELIU VADIM TUDOR
Felicitari PD.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor