PRM isi face campanie cu icoane cu Iisus: "Te astept la vot"

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 15:33
4796 citiri
PRM isi face campanie cu icoane cu Iisus: "Te astept la vot"
Foto: Romania TV

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a lansat un calendar cu imaginea lui Iisus, marti, la Brasov, sub imaginea acestuia putand fi citit mesajul "Te astept la vot".

"Asta m-a distrat cel mai tare, in loc de Te astept la biserica, scrie Te astept la vot. Si sectia de votare poate fi, daca nu o biserica, macar un templu pentru schimbat viata oamenilor in bine. Chiar daca, din pacate, alegerile locale sunt in Romania o scoala a hotilor", a declarat liderul PRM, miercuri, potrivit Romania Tv.

Acesta a precizat ca este vorba despre o greseala a organizatiei PRM Brasov si ca a ramas "ca la dentist" la aflarea vestii, fiind o masura luata fara acordul sau, pe care insa a subliniat ca si-o asuma.

"Ii sfatuiesc pe cei din filiale sa ma consulte daca vor sa foloseasca imaginea Mantuitorului in scopuri electorale", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Totodata, presedintele PRM a mentionat ca va demara o investigatie pentru a afla cum s-a tiparit aceasta icoana electorala.

Liderul PRM si-a lansat un volum de aforisme, marti, la Brasov. Cu acest prilej, a fost lansata si icoana cu mesajul electoral respectiv.

#PRM campanie electorala Iisus, #PRM Iisus mesaj electoral, #PRM incoana Iisus, #PRM icoana electorala, #PRM calendar electoral , #PRM