PRM pe cale sa fie evacuat, Vadim spune ca nu pleaca

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 18:57
1765 citiri
PRM pe cale sa fie evacuat, Vadim spune ca nu pleaca
Foto: Arhiva

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, ca, desi instanta a decis ca partidul sau trebuie sa evacueze imobilul in care are sediul central, acest lucru nu se va intampla.

Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu, informeaza Mediafax.

Presedintele PRM a mentionat ca, in urma discutiilor pe care le-a purtat personal cu executorul judecatoresc, a fost incheiat un proces-verbal de constatare, prin care reprezentantii PRM l-au informat pe acesta ca executarea silita nu mai poate avea loc deoarece PRM a formulat contestatie la executare, contestatie la titlu si a cerut in instanta suspendarea executarii. El a precizat ca recursul se va judeca in data de 23 noiembrie, la Judecatoria Sectorului 1.

De asemenea, presedintele PRM a sustinut ca detine documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului din strada Emile Zola nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i-a retrocedat imobilul in data de 3 martie. Mai mult, Vadim sustine ca, din informatiile sale, Andrew George Caranfil ar putea sa nu mai traiasca, fapt care schimba datele problemei.

La inceputul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul Romania Mare ca sediul formatiunii, de pe strada Emile Zola din Bucuresti, urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmand sa fie luata in considerare numai dupa ce PRM isi achita debitele.

Situatia sediului PRM din strada Emile Zola a reprezentat unul dintre motivele invocate pentru excluderea din partid a lui Lucian Bolcas, acuzat ca nu a aparat corect interesele partidului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PRM evacuat, #Vadim evacuat sediu , #PRM
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5