PRM pe cale sa fie evacuat, Vadim spune ca nu pleaca

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 18:57
1638 citiri
PRM pe cale sa fie evacuat, Vadim spune ca nu pleaca
Foto: Arhiva

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, ca, desi instanta a decis ca partidul sau trebuie sa evacueze imobilul in care are sediul central, acest lucru nu se va intampla.

Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu, informeaza Mediafax.

Presedintele PRM a mentionat ca, in urma discutiilor pe care le-a purtat personal cu executorul judecatoresc, a fost incheiat un proces-verbal de constatare, prin care reprezentantii PRM l-au informat pe acesta ca executarea silita nu mai poate avea loc deoarece PRM a formulat contestatie la executare, contestatie la titlu si a cerut in instanta suspendarea executarii. El a precizat ca recursul se va judeca in data de 23 noiembrie, la Judecatoria Sectorului 1.

De asemenea, presedintele PRM a sustinut ca detine documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului din strada Emile Zola nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i-a retrocedat imobilul in data de 3 martie. Mai mult, Vadim sustine ca, din informatiile sale, Andrew George Caranfil ar putea sa nu mai traiasca, fapt care schimba datele problemei.

La inceputul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul Romania Mare ca sediul formatiunii, de pe strada Emile Zola din Bucuresti, urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmand sa fie luata in considerare numai dupa ce PRM isi achita debitele.

Situatia sediului PRM din strada Emile Zola a reprezentat unul dintre motivele invocate pentru excluderea din partid a lui Lucian Bolcas, acuzat ca nu a aparat corect interesele partidului.

Eveniment Quarterly Report

Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi, 3 octombrie, legea privind constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor...
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Parlamentul European, Victor Negrescu, a criticat în plenul legislativului european de la Strasbourg atacurile AUR asupra profesorilor și...
#PRM evacuat, #Vadim evacuat sediu , #PRM
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5