Rascoala in PRM: Liderii de filiale l-au dat jos pe Vadim (Video)

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 13:36
9913 citiri
Rascoala in PRM: Liderii de filiale l-au dat jos pe Vadim (Video)
Foto: Arhiva

Zeci de lideri ai filialelor din PRM au decis, sambata, la Bucuresti, sa-l suspende din functia de presedinte al partidului pe Vadim Tudor. In replica, acesta sustine ca este un puci pus la cale si finantat de PSD.

30 de lideri de filiale PRM au convocat o Plenara Extraordinara a Consiliului National al PRM la Palatul Parlamentului si au hotarat sa-l revoce pe presedinte pe Corneliu Vadim Tudor. Noul lider al PRM, pana la organizarea congresului, ar putea deveni fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar.

Potrivit Romania TV, lui Vadim i se reproseaza ca a dus partidul pe "o linie moarta".

Scandal in PRM pe locul lui Becali - Vadim: Ii rup sira spinarii lui Mihaescu

Corneliu Vadim Tudor a reactionat cu furie, amenintand ca ii va da in judecata pe cei care l-au dat jos. El sustine ca totul nu este decat un puci pus la cale de PSD prin Viorel Hrebenciuc.

"Este o facatura publica marca Viorel Hrebenciuc. Derbedeul de Hrebenciuc, cum vrea sa inhate echipa Steaua, vrea sa inhate si PRM", a spus Vadim.

El il acuza pe liderul PSD ca a platit 2.200.000 euro pentru spargerea PRM.

"Acest Hrebenciuc lucreaza prin trei indivizi exclusi din Romania Mare pentru coruptie, printre care si Codrin Stefanescu (secretar general adunct al PSD -n.red.)", a dat detalii Vadim.

Presedintele PRM a explicat ca totul a fost pus la cale de PSD pentru ca PRM are de gand sa boicoteze referendumul din toamna privind adoptarea Constitutiei.

"Nu ma poate inlocui nimeni pentru ca sunt presedinte fondator al PRM. Marca PRM este inregistrata de mine la OSIM", a dat asigurari Vadim.

#Corneliu Vadim Tudor PRM, #demitere Vadim PRM, #scandal PRM Vadim , #PRM