Vadim a facut show la Biroul Electoral Municipal

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 19:19
2599 citiri
Vadim a facut show la Biroul Electoral Municipal
Foto:Arhiva

Corneliu Vadim Tudor a declarat luni ca s-a trecut pe primul loc pe lista de candidati ai partidului la alegerile din iunie doar ca sa "traga lista in sus". El s-a luat de membrii comisiei BEM, le-a oferit autografe, a intrebat de pliciul lui Prigoana si a enumerat cateva dintre proiectele candidatului PRM la Primaria Capitalei.

Petru Popeanga precizase luni ca educatia incluziva pentru batrani este unul din principalele sale proiecte. "Mi-am propus sa impun educatia incluziva in special pentru batrani, pentru clasa de varsta a treia. Acesta va fi unul din proiectele mele daca voi castiga primaria generala", a declarat Popeanga.

La randul sau, Corneliu Vadim Tudor a enumerat alte trei proiecte ale candidatului PRM.

"Trebuie inceputa o reforma morala si sociala. Daca Popeanga nu va reusi sa castige, datorita saraciei noastre ca partid, consilier general tot va fi, cu ajutorul meu pentru ca eu sunt pe locul 1 pe lista CGMB, m-am trecut eu insumi pe lista pentru a o trage in sus, deci el va fi cu siguranta unul din viceprimarii Capitalei. Astfel va putea sa puna umarul la prioritatile Capitalei, precum constructia de locuinte, sunt peste 60.000 de cereri de locuinte, nerezolvate, in Bucuresti. Cel putin doua pasaje subterane trebuie facute urgent, cel de la Piata Scanteii si cel din Piata Charles de Gaulle. Mai e si problema cainilor fara stapan", a declarat Vadim.

"A venit si domnul Prigoana, a dat cu pliciul pe aici?"

Liderul PRM i-a certat pe membrii comisiei Biroului Electoral Municipal in timp ce acestia verificau actele pentru candidatura lui Petre Popeanga, sugerand ca acestia se misca prea incet.

"Eu in timpul asta scriam o carte, domnule presedinte!", s-a adresat Vadim catre toti cei cinci membri ai comisiei. "De-asta nu imi place birocratia asta ultraexcesiva", a adaugat Vadim.

Liderul PRM i-a facut apoi sa rada pe membrii comisiei cand a intrebat daca a trecut Prigoana sa dea cu pliciul. "Haideti sa va intreb ceva, a venit si domnul Prigoana, a dat cu pliciul pe aici?", a declarat Vadim, starnind zambetele membrilor comisiei. "Vezi, asta a democratia, tu ai 30 de ani de carte si Prigoana are plici", i s-a adresat Vadim lui Popeanga, remarca care i-a amuzat din nou pe membrii comisiei.

Liderul peremist i-a daruit fiecarui membru din BEM cate o carte intitulata "Cele mai bune aforisme", volum scris de el.

"Este a 32-a carte a mea. Va dau si un autograf. O sa va ajute in viata si in activitatea dumneavoastra", a declarat Vadim. Liderul PRM a cerut apoi staff-ului partidului sa scoata dintr-un geamantan negru CD-uri cu muzica.

"Va ofer si cate un CD cu 105 cantece, sunt romantele parintilor nostri. Sunt cele mai frumoase cantece romanesti de 200 de ani incoace, alese bob cu bob", a declarat Vadim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vadim alegeri Consiliu Bucuresti, #Vadim plici Prigoana, #Vadim inscriere candidatura , #PRM